Til ethvert behov

Vi har et stort udvalg i vinduer og døre, hos os kan du altid finde det vindue eller den dør, du ønsker, uanset om du vil renovere eller bygge nyt.

Vi fohandler fyrretræs, mahogni, træ/alu, plast/komposit døre og vinduer.

I 2016 starter vi op med forhandling af danskproducerede døre i fyrretræ, træ/alu og mahogni. Priserne vil, når vi er klar, blive oplyst på alle vore fremsendte tilbud, til sammenligning med vore nuværende DVV godkendte vinduer og døre produceret i Litauen.

Vi håber hermed, at kunne hjælpe den lille skare af kunder, hvor danskproducerede vinduer og døre er et must.

Nye vinduer og døre giver ikke bare en pænere bolig og en forhøjet ejendomsværdi - det er også en god investering.

Energiruder med varmkant, 2- eller 3-lags glas giver en bedre isolering og et lavere varmetab. Ved at skifte dine gamle termoruder ud med nye energiruder kan du opnå en væsentlig besparelse på din varmeregning.

Vinduer i træ, nyudviklede vinduer i træ/alu samt de nye plast/komposit vinduer giver stort set den samme gode isolering og den samme store energimæssige besparelse.
Ved at spare på varmeregningen skåner du også miljøet. Derududover skaber nye vinduer og døre et bedre indeklima, og giver mere lys i boligen.

Populært sagt kan man kalde energiglas for en solvarmefælde. Energiglas udnytter nemlig det forhold at lyset udefra er kortbølget stråling, mens varmestråling inde fra rummet er langbølget.
Glasset har en tynd, usynlig metalbelægning der lader det kortbølgede sollys passere, og reflekterer langbølgede varmestråler, så husets varme bliver indendøre.
Tabet af varme fra huset ud gennem selve termoruderne begrænses derfor betydeligt, når du har energiglas i stedet for almindelige termoruder.

I energiglas termoruder med superlav energiglas er der mellem glassene en gasart, som isolerer bedre end almindelig luft.
Det er en forskel, der kan mærkes ved udskiftning af døre og vinduer. Kondensvand langs rudekanten og fornemmelsen af træk og kulde ved vinduer samt døre kan forsvinde helt med energiglas.