Mahogni - Det eksklusive look og lidt dyrere valg

Net2Kompagniets vinduer og døre i mahogni er lidt dyrere end fyrretræsvinduer og døre.

Valget af træsort/vinduesmateriale er et samspil med det samlede byggeris arkitektur.

Mahogni vinduer og døre sikrer dig et eksklusivt varmt rødt/brunligt look såvel indvendigt som udvendigt. Sipo mahogni en ædel træsort med et højt indhold af olie og salte gør træsorten særdeles velegnet til vinduer og dør produktion.
Mahogni er yderst modstandsdygtig overfor svamp og råd angreb. Vindrevner og knaster findes ikke i mahogni.

Vægtfylden på den Sipo mahogni, som Net2Kompagniet anvender, er på 500 kg. og derover pr. kubikmeter. Træet kommer selvfølgelig fra bæredygtigt skovbrug.
Som standard bruger vi trælister som bundglaslister i vore Mahogni vinduer og døre, da vi finder det kosmetisk rigtig/pænest. Brune alu lister som bundglaslister kan vi selvfølgelig også klare.
Vedligeholdelsen består af træolie, gerne en anelse pigmenteret. Vind og vejr samt solens UV stråler gør også her sit indhug. Mahogni bliver med tiden grålig og kedelig, men selv en grå og kedelig mahogni nyder ikke nødvendigvis skade da den høje indhold af olie beskytter træet langt hen af vejen.

Skal man bevare den rød/brune farve er det nødvendig med lidt olie påført med pensel og derefter aftørret med klud. Sørg for at fjerne den olie der ikke trænger ind i træet da den ellers ligger udenpå og danner en mindre pæn overflade.
Brug aldrig ren linolie. Det høje olie indhold gør, at vi ikke anbefaler at male vore mahognivinduer og -døre med de anvendte vandbaserede malinger som bruges i vinduesindustrien i dag.

Se fotoVore mahogniprodukter er selvfølgelig grund/oliebehandlet fra fabrikken

Net2Kompagniets standardprogram af mahogni vinduer indeholder: topstyret, fastkarmsvinduer, dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer. Ved buede vinduer kan du kontakte os og forhøre dig.

Udestuer: standard, fastkarmspartier, fastkarmspartier med opluk side eller topstyrede. Ved skrå eller trekantede elementer kan du kontakte os via telefon eller mail og forhøre dig.

Døre: standard, facadedøre,terrassedøre, pladedøre, halvdøre, sidepartier og hæveskyddøre.