Træ alu vinduer

I Danmark er træ alu vinduer blevet meget populære - og med god grund. Kombinationen af træ og aluminum giver nemlig miljøvenlige vinduer med lang holdbarhed samt minimal vedligholdelse til en god pris.

Net2Kompagniets træ/alu vinduer består af et almindeligt trævindue. Indvendigt bevarer man det varme æstetiske, naturlige trævindue, og udvendigt er der påklistret en pulverlakeret klimaskærm i aluminium, der er stort set vedligeholdelsesfri. Dette bevirker, at træets gode isoleringsværdi er bevaret, og den udvendige flade kan stå uberørt, hvilket vil sige ingen maling etc. i mange år.

Træ alu vinduer og døre kan leveres i fingerskaret fyrretræ, mahogni hårdtræ indvendig samt i flere pulverlakerede RAL farver udvendig.

Løsningen med fyrretræ er med 90% kernetræ, 2-ØKO grundbehandling samt en flot, færdigmalet overflade. Den indvendige farve kan leveres i stort set alle RAL farver.

Løsningen med mahoni er til dem, som ønsker den eksklusive, varme, rød/brune, olierede løsning indvendig. Vi anvender mahogni med en vægtfylde over 500 kg. pr. kubikmeter.

Mennesket bliver aldrig træt af at kigge på ild og vand, det er lidt det samme med mahogni.

Indvendigt kan man vælge den klassiske stil med bløde, afrundede hjørner, eller den moderne stil med skarpe hjørner. Dette gælder selvfølgelig både for fyrretræ og mahogni.

Træ/alu døre og vinduer leveres selvfølgelig isat 2- eller 3-lags energiglas med varm kant efter ønske.

Se foto nedenfor

Træ alu vinduer standardmål

Vedligeholdelse af vinduer i træ/alu kræver blot almindelig rengøring, som kan kombineres med vinduespudsningen.

Træ/alu vinduer og døre er skabt til det barske, danske klima og målrettet mod den nostaldiske, dovne dansker.

Bedste Vinduer træ alu