Træ / Alu

I Danmark er træ/alu-vinduer blevet meget populære. Kombinationen af træ og aluminum giver miljøvenlige vinduer med lang holdbarhed samt minimal vedligholdelse.

Net2Kompagniets træ/alu vinduer døre består af et almindeligt trævindue. Indvendigt bevarer man det varme æstetiske, naturlige trævindue. Udvendigt er påklistret en pulverlakeret klimaskærm i aluminium, der er stort set vedligeholdelsesfri.
Dette bevirker, at træets gode isoleringsværdi er bevaret, og den udvendige flade kan stå uberørt, hvilket vil sige ingen maling etc. i mange, mange år.

Træ/alu vinduer og døre kan leveres i fyrretræ og med mahogni indvendig, samt i flere pulverlakerede RAL farver udvendig.

Løsningen med fyrretræ er med 90% kernetræ, 2-ØKO grundbehandling samt en flot, færdigmalet dækkende overflade. Den indvendige farve kan leveres i stort set alle RAL farver.
Løsningen med mahoni er til den, som ønsker den eksklusive, varme rød/brune olierede løsning indvendig. Vi anvender Sipo mahogni med en vægtfylde over 500 kg. pr. kubikmeter.
Mennesket bliver aldrig træt af at kigge på ild og vand, det er lidt det samme med mahogni.

Indvendigt kan man vælge den klassiske stil med bløde, afrundede hjørner, eller den moderne stil med skarpe hjørner. Dette gælder selvfølgelig både for fyrretræ og mahogni.

Træ/alu døre og vinduer leveres selvfølgelig isat 2- eller 3-lags energiglas med varm kant efter ønske.

Se foto nedenforVedligeholdelsen består i alm rengøring som kan kombineres med vinduespudsningen intet andet.

Træ/alu vinduer og døre er skabt til det barske, danske klima og målrettet mod Den Nostaldiske Dovne Dansker.