Terrassedøre og dobbelte terrassedøre

Her ser du vores store udvalg af billige terrassedøre og dobbelte terrassedøre. Alle terrassedøre fremstilles i specialmål, uden at det koster ekstra. Terrassedøre er som oftest fremstillet med 60 mm. karm, 3 punkts-luk og 3 hængsler. Du er kun nogle få klik fra at have sparet mange penge på dine nye terrassedøre, der er fremstillet i DVV -  DVC-godkendt kvalitet. 2-ØKO-behandlet samt CE-mærket.

 

Nye krav til dine nye vinduer og døre 2021
Energikravene skærpes yderligere fortrinsvis for helårsboliger i det nye år. Fremadrettet kan du kun anvende A mærkede vinduer og døre.
Typisk vinduer med 3 lag glas gældende uanset vi snakker træ, træ/alu, plast eller kompositvinduer.
Dette har selvfølgelig indflydelse på arkitektur, design, indeklima og energiforbrug.
Designmæssigt kan det blive lidt op af bakke. Har man forholdsvis nye vinduer og døre med 2 lags glas og varmt kant i en del af boligen kan det være rigtigt træls at skal skifte resten af vinduerne til 3 lags glas.
Net2kompagiets vinduer med 3 lags glas ligner dog til forveksling vinduerne med 2 lags glas. Træ vinduerne er med en forstærket 68 mm ramme for at kunne modstå det tungere glas. Rammens dybde er kun synlig når du åbner vinduet derfor vil du ikke kunne se nogen forskel når vinduet er lukket. Du vil selvfølgelig kunne se at tykkelsen på glasset er væsentlig bredere. På træ alu vinduer vil der ikke komme nogen mærkbar ændring kun glassets tykkelse. Plastik komposit vinduerne her er det kun glaslistens dimension der er er forskellen.  
 

Moderne terrassedøre skræddersyet til dit hjem

Er du på udkig efter en ny terrassedør med de helt rigtige mål? Udforsk det store sortiment af havedøre fra Net2Kompagniet. Her kan du finde den helt perfekte terrassedør på mål, som passer lige ind i dit hjem - uanset om du søger en dobbelt havedør eller en enkeltdør.

Alle vores terrassedøre fremstilles i specialmål, uden at det koster dig ekstra.

En billig terrassedør med et væld af designmuligheder

Foretrækker du en dobbelt terrassedør, som med det store vinduesparti giver et smukt lysindfald i stuen? Eller en praktisk og enkel havedør til køkkenet, som giver dig direkte adgang til køkkenhaven eller skuret?

Uanset hvilken type terrassedør, du søger, tilbyder vi terrassedøre til en overkommelig og billig pris.

Hos Net2Kompagniet kan du skræddersy din nye terrassedør. Gå på opdagelse i de forskellige højkvalitetsmaterialer, og vælg mellem fyrretræ, mahogni eller træ. Du kan også tilpasse farven, så din nye terrassedør får det helt rigtige udtryk.

Fælles for dem alle er, at de udelukkende er produceret af de bedste kvalitetsmaterialer, som sikrer dig et solidt og slidstærkt produkt.

Samtidig er der også mange penge at spare ved at vælge en terrassedør fra vores udvalg, da alle vores terrassedøre er fremstillet i DVV-godkendt kvalitet.

Køb en billig terrassedør fra Net2Kompagniet - nyd godt af høj kvalitet til skarpe priser

Hos Net2Kompagniet er vi stærkt motiverede efter at levere god og personlig service, som matcher vores produkters høje kvalitetsniveau. I vores udvalg finder du terrassedøre af højeste kvalitet, men til billige priser.

Der er 10 års garanti, når du køber en ny terrassedør hos os.

Har du brug for vejledning eller brænder du inde med en specifik forespørgsel? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dit behov.