Bondehusvinduer/sprossevinduer

Her ser du et udvalg af bondehusvinduer/sprossevinduer. Alle bondehusvinduer i fyrretræ fremstilles af 90% kernetræ fra skandinaviske bæredygtige skovbrug. Sprossevinduerne kan også leveres i Mahogni og træ/alu efter specialmål. Se prisberegner - det koster ikke ekstra at få dem skræddersyet. 
Standard er påklistrede 25 mm. energisprosser, energiglas med varm kant. Montering af dine nye bondehusvinduer eller sprossevinduer kan vi naturligvis også tilbyde. Vejledende monteringspriser vises i prisberegneren.

Ved at klikke på en af vores mange typer af bondehusvinduer/sprossevinduer nedenfor, kan du beregne en billig pris ud fra dine individuelle mål og ønsker. Hvis du ønsker det, kan du også foretage bestillingen af dine bondehusvinduer med det samme. Bondehusvinduer/sprossevinduer fra Net2kompagniet er naturligvis DVV - Godkendte, CE-mærkede samt 2-ØKO-behandlede. 10 Års Garanti.

 

 

Sprossevinduer med en god portion charme

Drømmer du om at få monteret et eller flere bondehusvinduer i din bolig eller i dit sommerhus ?
Det forstår vi udmærket godt. Det er i vores øjne nogle af de bedste vinduer, du kan få og så tilfører de masser af charme til din bolig.

De charmerende bondehusvinduer går også under navnet sprossevinduer, de bliver monteret i huse af nyere og ældre dato. Hos Ne2kompagniet forhandler vi billige bondehusvinduer, der er fremstillet i træ og træ alu. Du kan både købe bondehusvinduer i standard eller skræddersyet til dit hus.

Få et godt tilbud på bondehusvinduer

Hos Net2kompagniet er vi altid mand for at give dig en god pris på nye vinduer. det gælder uanset om det er fyrretræ malet, mahogni eller træ alu vinduer. Vores vinduer sælges altid til en god og konkurrencedygtig pris - det synes vi nemlig er mest fair.

Her på siden kan du se hvilke vinduer med et autentisk bondehusudtryk vi har til salg, og du kan se om det matcher dit billede af de vinduer der skal købes hjem til dit hus eller dit sommerhus. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores vinduer, eller hvis du har nogle specielle ønsker til dine nye drømmevinduer.