Plast/PVC/Komposit Facadedøre

Facadedøre Rehau Brillant eller Nordic Design Plus serien er en kombination af  vedligeholdelsesfri, brugsvenlig og sikkerhed.  Plast, komposit elementer er kommet utrolig langt på det visuelle område, fremstår i dag flot og indbydende som klæder alle hustyper. Plastdøre har en tæt, stabil og sikker lukning, 3 punkts lukke fra ramme til karm. Derudover er dørenes hængsler justerbare ved hjælp af en normal unbrakonøgle, hvilket i første omgang gør montagen af døren, og sidenhen den normale justering af dørrammen, til en leg - set i forhold til døre med traditionelle dørhængsler. Finder du ikke lige den type du søger ring eller mail. Vi kan det samme som det store i mindre mængder. Dvv godkendte døre og vinduer. Læs mere på Dvv.dk

Flotte og indbydende plastikdøre

En plastdør lyder måske ikke som et valg, der umiddelbart ligger til højrebenet. Ikke desto mindre følger der et hav af fordele med, når du vælger at investere i en pvc-dør til hjemmet.

Udforsk det store sortiment af moderne plastdøre fra Net2Kompagniet. Her finder du billige plastdøre i høj kvalitet, som kommer med et væld af designmuligheder.

Vedligeholdelsesfrie og brugervenlige plastdøre på mål

Vælger du en plastdør fra Net2Kompagniet, er en af de væsentligste fordele, at dørene har en tæt, stabil og sikker lukning. Det sparer dig for mange ressourcer, samtidig med at materialet er kvalitetsbetonet og nemt at vedligeholde.

Når du bestiller din nye plastdør hos Net2Kompagniet, skal du angive de præcise mål. Her kan du også vælge mellem forskellige farver og glas, ligesom du kan bestemme din ønskede åbningsretning.

Køb en skræddersyet plastikdør til dit hjem - uden det koster dig ekstra

Er du på udkig efter en ny plastdør med helt særlige mål? Hos Net2Kompagniet fremstiller vi alle vores døre i specialmål uden ekstra omkostninger. Vi tilbyder fair priser på plastdøre på mål, som passer lige ind i dit hjem.

Bestil en smart plastikdør, som kræver minimal vedligeholdelse. Med en pvc-dør får du høj kvalitet for hver en krone.