Facadedøre - Yderdøre - Hoveddøre

Indgangen til huset skal være i høj kvalitet, ikke mindst fordi facadedøre, yderdøre og hoveddøre benyttes mange gange dagligt. De skal holde tyven ude og varmen inde, og samtidig er de gæstens første indtryk af huset. Hos Net2Kompagniet har vi et stort udvalg af hoveddøre, yderdøre og facadedøre i høj kvalitet, tilpasset det danske klima.

Klik på en af vore yderdøre, facadedøre eller hoveddøre nedenfor, og se de forskellige modeller, vi kan tilbyde. Alle facadedøre er DVV-godkendte, hvilket sikrer at disse døre lever op til nutidens energikrav, materialekrav samt at dørene er konstruktionsmæssigt korrekt udført. Alle hoveddøre kan sammenbygges med sideparti efter ønske. Indadgående yderdøre der er sammenbygget med sideparti (ramme) tillægges 500 kr. Dobbeltdøre der er indadgående i træ/alu tillægges 1.000 kr.

Kært barn mange navne. En dør fra Net2kompagniet hvad enten det er en yderdør, hoveddør, fordør, indgangsdør, entrédør, gangdør, gadedør, bryggersdør, kælderdør, køkkendør skal det være en dør man glæder sig til at komme hjem til.
Der er flere ting at tage stilling til. Dørens design, moderne, klassisk, ensfarvet, flerfarvet med sidepart, overparti eller buet over karm. Døren skal tilpasses husets øvrige facade og stil. Materiale træ eller træ/alu. Lysindfald klar eller mat glas, sikkerhed, tæthed kvalitet: Åbningsretning: i DK skal døre helst være indadgående ” man skubber jo ikke gæster væk” tit og ofte er det upraktisk med indadgående døre, de tager plads indenfor. Udadgående døre som er tættere ”her skubber man sneen væk” og de tager ikke plads indenfor. Hvis du skifter fra indadående til udadgående føles det nogen gange som om man har fået et ekstra rum i huset 

Har du spørgsmål, hvad skal jeg vælge af facadedør? kan det overhovedet lade sig gøre? Gratis rådgivning koster ingenting. Du er altid velkommen til at kontakte Net2kompagniet for personlig rådgivning og vi finder en løsning sammen.