Facadedøre - Yderdøre - Hoveddøre

Indgangen til huset skal være i høj kvalitet, ikke mindst fordi facadedøre, yderdøre og hoveddøre benyttes mange gange dagligt. De skal holde tyven ude og varmen inde, og samtidig er de gæstens første indtryk af huset. Hos Net2Kompagniet har vi et stort udvalg af hoveddøre, yderdøre og facadedøre i høj kvalitet, tilpasset det danske klima.

Klik på en af vore yderdøre, facadedøre eller hoveddøre nedenfor, og se de forskellige modeller, vi kan tilbyde. Alle facadedøre er DVV-godkendte, hvilket sikrer at disse døre lever op til nutidens energikrav, materialekrav samt at dørene er konstruktionsmæssigt korrekt udført. Alle hoveddøre kan sammenbygges med sideparti efter ønske. Indadgående yderdøre der er sammenbygget med sideparti (ramme) tillægges 500 kr. Dobbeltdøre der er indadgående i træ/alu tillægges 1.000 kr.

Hoveddør efter mål

Kært barn mange navne. En dør fra Net2kompagniet hvad enten det er en yderdør, hoveddør, fordør, indgangsdør, entrédør, gangdør, gadedør, bryggersdør, kælderdør, køkkendør skal det være en dør man glæder sig til at komme hjem til.
Der er flere ting at tage stilling til. Dørens design, moderne, klassisk, ensfarvet, flerfarvet med sidepart, overparti eller buet over karm. Døren skal tilpasses husets øvrige facade og stil. Materiale træ eller træ/alu. Lysindfald klar eller mat glas, sikkerhed, tæthed kvalitet: Åbningsretning: i DK skal døre helst være indadgående ” man skubber jo ikke gæster væk” tit og ofte er det upraktisk med indadgående døre, de tager plads indenfor. Udadgående døre som er tættere ”her skubber man sneen væk” og de tager ikke plads indenfor. Hvis du skifter fra indadående til udadgående føles det nogen gange som om man har fået et ekstra rum i huset 

Har du spørgsmål, hvad skal jeg vælge af facadedør? kan det overhovedet lade sig gøre? Gratis rådgivning koster ingenting. Du er altid velkommen til at kontakte Net2kompagniet for personlig rådgivning og vi finder en løsning sammen.

Stort sortiment af kvalitetsbetonede yderdøre

Er du på udkig efter en ny hoveddør til dit hjem, sommerhuset eller kolonihaven? Hos Net2Kompagniet har vi samlet et unikt udvalg af hoveddøre.

Gå på opdagelse i de mange designs ovenfor, hvor du kan finde kvalitetsstemplede facadedøre i mange forskellige afskygninger.

Skræddersyede facadedøre efter mål

Hos Net2Kompagniet sætter vi en ære i et funktionelt og elegant håndværk lige såvel som god og personlig service. Derfor står vi hos Net2Kompagniet klar til at skræddersy unikke løsninger til dig og din bolig.

Yderdøre efter mål er derfor en selvfølge i vores sortiment. Det skal være nemt og enkelt at finde en ny hoveddør og få en flot og indbydende indgang til hjemmet.

Står du for eksempel og søger en ny hoveddør i helt specielle mål, der afviger fra standardmålene, kan vi hos Net2Kompagniet dække din efterspørgsel. Vi leverer en hoveddør efter mål helt uden problemer.

Det eneste du skal gøre er, at angive dine ønskede mål, når du placerer din ordre hos os. Her er det vigtigt at du er nøjagtig med målebåndet, så din nye facadedør bliver leveret i den helt korrekte bredde og højde.

Vælg Net2Kompagniet for en billig hoveddør i upåklagelig kvalitet

Særligt når det kommer til dine vinduer og døre, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det kan spare dig mange penge i længden at investere i et godt produkt og vælge dine vinduer og døre med omhu.

Fælles for dørene hos Net2Kompagniet er, at de alle er DVV-godkendte. Det betyder, at dørene lever op til de nuværende energi- og materialekrav, samt at dørene også er konstrueret korrekt.

Hos Net2Kompagniet mener vi, at alle skal have råd til praktiske og holdbare løsninger til hjemmet. Høj kvalitet og et funktionelt design skal ikke tømme din pengepung.
Derfor tilbyder vi skarpe og overkommelige priser, så alle vores kunder kan finde en billig yderdør i prima kvalitet lige her.

En flot hoveddør med sideparti? Find den i vores udvalg

Drømmer du om en stor og indbydende facadedør med sideparti? Tag et kig i vores udvalg, og oplev de mange flotte varianter. Her kan du finde en yderdør med sideparti for enhver smag, hvor både døren og sidepartiet kan bestilles i forskellige moderne designs.

Hvordan skal din nye yderdør med sideparti designes?

Blandt vores udvalg af hoveddøre med sideparti kan du blandt andet finde kombinationer, hvor facadedøren leveres i træ eller andet solidt materiale og sidepartiet i glas. Det giver et flot og romantisk udtryk.

Du kan også finde varianter, hvor både sidepartiet og facadedøren leveres i glas. På den måde får du maksimalt lysindfald. At vælge en facadedør med glas kan også være en smart måde at åbne rummet på. Glaspartiet kan få små entreer til at virke større og skabe en direkte forbindelse til forhaven.

Billige facadedøre i eksklusive designs

Har du præferencer i forhold til farve, materiale og design? Hos Net2Kompagniet kan du designe din nye hoveddør præcis, som du ønsker.

Når du indtaster målene på din nye facadedør, kan du også vælge farve og materiale i samme omgang. Vi tilbyder et bredt farvespekter, så du kan finde præcis den nuance, der passer flot ind i din facade.

Det samme gælder for vores udvalg af materialer. Her giver vi dig muligheden for at få leveret din nye hoveddør i dit foretrukne materiale, hvad end du ønsker en nye facadedør i træ-alu eller andet.

En hoveddør, der er tilpasset dit behov

I samme omgang kan du også vælge åbningsretning. Bestem selv om din dør skal være indad- eller udadgående. Vælger du en indadgående dør, kan døren optage meget plads i rummet. Til gengæld kan det virke mere indbydende at træde ind i et hjem, hvor døren åbner indad.

Vælger du derimod en udadgående dør, kan du spare plads i entreen. Omvendt kan det give et mindre indbydende indtryk at vælge en hoveddør, der åbner udad.

Uanset hvad du foretrækker, kan du finde begge varianter hos Net2Kompagniet. Her behøver du ikke lade dig begrænse af de enkelte designs specifikationer.

Hos Net2Kompagniet kan du skræddersy de enkelte designs ud fra dine specifikke ønsker, så dine krav til både det æstetiske design og funktionalitet kan blive opfyldt.

Bestil din nye hoveddør allerede i dag.

God faglig vejledning er gratis hos Net2Kompagniet

Har du spørgsmål til os eller til nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl i dit køb af facadedør. Personlig og ærlig rådgivning koster intet, og vi hos Net2Kompagniet sidder klar til at hjælpe dig videre.

Fortæl os om dit behov. Så kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning til dig og dit hjem.

Giv os et kald på telefonen 70 119 120 eller send os en mail på adressen mail@net2kompagniet.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!