Facadedøre

Trækker det i bryggerset, føles det fodkoldt i stuerne, eller binder det gamle håndtag? Der kan være mange gode grunde til at få en ny facadedør i huset. Vi tilbyder dig et stort udvalg af flotte modeller i træ, træ/alu eller plast komposit.

Har du særlige ønsker, tilpasser vi naturligvis efter dine behov, ligesom vi også står til rådighed med kompetent vejledning og konkret sparring, når indgangspartiet skal opdateres. Det er din garanti for at få monteret en facadedør, der ikke kun stilmæssigt, men også kvalitetsmæssigt kan bringe glæde i mange år.

Du kan gå på opdagelse i vores store sortiment. Husk vi kan meget mere end det lille udvalg på netbutikken.

Hvad er facadedøre?

Det kan være en jungle at finde frem til den løsning, der både imødekommer din personlige stil og hjemmets arkitektoniske udseende. Er du faret vild i de mange fagtermer?

Facadedøre er hoveddøre med felter af glas, profilerede, glatte isolerede massive fyldninger. Til både moderne og ældre boliger er profilerne et smukt valg, og du kan let præge hjemmets front med forskellige materialer.

Har du præferencer, når det gælder den vej, du åbner og lukker facadedøren? Du kan både vælge partier, der åbner indad og udad. Vi monterer udelukkende  beslag hængsler, stanglåse cylindre og greb fra anerkendte producenter.

Her er fordelene ved en solid og tæt facadedør

Det kan mærkes på varmeregningen, hvis du stiller krav til designets isoleringsevne. Vil du gerne undgå, at det føles fodkoldt i stuen? Og vil du gerne minimere træk på de blæsende, kølige dage?

Det er ikke kun udseendet, der har betydning for, om du får sat den rigtige facadedør i hjemmet. Du kan spare mange penge i husholdningsbudgettet, hvis hoveddøren lukker tæt. Derfor er det afgørende, at du vælger en model, der er udstyret med den bedste isoleringsevne.

Vil du undgå at fyre for fuglene, anbefaler vi, at du vælger en solid frontfremtoning. Det gælder både, hvis du vælger glatte eller frisede fyldninger eller andre designs, hvor materialer som glas, træ eller aluminium er bærende elementer.

Du kan med fordel vælge døre, hvor felterne opdeles af energisprosser. Det vil være medvirkende til at skabe en god isolering, så du ikke kommer til at fryse, selvom hoveddøren er lukket.

Solide løsninger til de rigtige priser

Når du køber facadedøre hos os til de rigtige priser, er leveringstiden kort og garantien lang. Uanset om du søger efter en billig yderdør eller facadedøre efter mål, står vi klar med kompetent vejledning fra start til slut.

Vi tilbyder et væld af designs, så du kan få præcis det udtryk, du ønsker dig. Derfor kan du i vores sortiment gå på opdagelse i et stort udvalg af profiler, sprosser og fyldninger, som spænder vidt i både materialer og farver.

Glæd dig til at finde inspiration blandt vores mange modeller. Vi kan både tilbyde dig døre i luksusklassen og de lidt mere billige facadedøre.

Vi laver dine nye facadedøre efter mål

Det er ikke alle hjem, der er opbygget efter standardmål. Har din bolig et specielt udseende, som stiller strenge krav til de designs, som sættes i?

Lagervarer har vi ikke den tid er forbi. Danske, Norske og Svenske kunder vil have skræddersyede facadedøre efter mål. Har du brug for en hoveddør efter mål, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Uanset, hvor udfordrende opgaven måtte være for dig, stiller vi den rigtige viden til rådighed.

Vores solide kvalitetsdesigns er din garanti for en løsning, som lukker tæt uafhængigt af, hvilke mål den monteres efter.

Indret dig med en dobbelt, enkelt- eller halvdør

Der er stor forskel på de enkelte indgangstyper, og det må du være opmærksom på, før du vælger front. Det mest almindelige i danske hjem er en enkelt yderdør, der monteres med greb og cylinder. Når du lukker døren er det vigtigt at du aktiver 3 punkts luk ved at løfte håndtaget det gør døren helt tæt.

Vil du skabe blikfang? Den brede dobbeltdør er designet, så du får maksimal indgangsplads. Vælger du en facadedør med sideparti i glas, får du samtidig et skønt lysindtag, som kaster glans langt ind i rummet. Et tidløst valg til den ældre patricier eller den landlige bolig, som er placeret i rolige, idylliske rammer.

Halvdøren er et oplagt og praktisk valg i sommerhuset. Her kan du lade den øverste del stå åben, mens den nederste kan holdes lukket, så hunde, katte og børn ikke smutter ud. Et funktionelt valg til fritidsboligen og helårsboligen, der kan have stor glæde af denne løsning i både køkkenet og bryggerset.

Vælg rigtigt: Åbner du indad eller udad?

Det er en smagssag, om vi foretrækker facadedøre, som åbner indad eller udad. Åbnes der ind i huset, kaldes det indadgående åbning, mens udadgående åbning er et udtryk for, at døren åbnes udad mod gaden eller haven.

Hvad foretrækker du?

Det er mest almindeligt, at facadedøre åbner indad i Danmark. Svensker og Nordmænd vil have døre udadgående så de skubber sneen væk fra boligen. Har du ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, anbefaler vi dog en udadgående model. Den pladsbesparende løsning gør det let at komme ud og ind, selvom der ikke er meget plads at bevæge sig på.

Træf nemt den rigtige beslutning og få en god pris på din nye dør

I en travl hverdag skænker du nok kun sjældent hoveddøren en tanke. Så længe den åbner og lukker uden at binde eller brokke sig, udfylder den en vigtig funktion, som skal forlænges, når du monterer en ny dør.

Før du får installeret en arvtager til den gamle dør, bør du gøre dig grundige overvejelser om typen: Skal den åbne indad eller udad? Det har stor betydning for dagligdagens praktik.

Vi står konsekvent klar med den rette vejledning, som sikrer, at du træffer det rette valg. En facadedør er ikke billig, for den skal holde i mange år, og netop derfor sætter vi en ære i at garantere dig en solid løsning.

Gør dig disse overvejelser

Du er meget velkommen til at gøre dig visse betragtninger, før vi taler sammen eller mødes.

En af de ting, du med fordel kan overveje, er rummets udformning. Er det stort, smalt eller trangt? Du bør også tænke over, hvordan møblerne er placeret, for det kan have betydning for monteringen, hvis du skal undgå, at designet støder ind i kommoder, hylder eller knagerækker.

Kender du den sikre tommelfingerregel? Husk altid, at du opnår maksimalt udbytte af rummet, hvis du vælger en facadedør, der åbner udad. På den måde udnytter du rummets fulde potentiale, ligesom du heller ikke behøver bekymre dig om, hvordan interiøret er placeret.

Det giver dig den største frihed, når det kommer til indretning.

Hængslernes placering har betydning for praktikken

Det skal være praktisk og nemt at bruge facadedøren, så du ubesværet kan komme ind og ud af hjemmet. Før du får monteret en indadgående hoveddør, skal du huske at vælge, hvorvidt hængslet skal placeres i højre eller venstre side, når man ser på designet indefra.

Har du omvendt udset dig en variant, som åbnes udadgående, skal du tage stilling til, om hængslerne skal monteres i venstre eller højre side, når fronten iagttages udefra.

Virker det som petitesser? De små detaljer har afgørende betydning for praktikken. Du må derfor også være opmærksom på hængslerne, selvom du vælger en yderdør med sideparti.

Få en smuk og billig facadedør tilpasset dine ønsker

Facadedøren byder dig og dine gæster velkommen hver eneste dag. Den er det første møde med dit dejlige hjem, og derfor er det ikke uden betydning, at du vælger materialer, der matcher både din smag og husets stil.

Til den klassiske patriciervilla er det oplagt at vælge en smuk yderdør i mørkt træ, som står skarpt og stilrent til en hvidpudset mur. Vælger du en yderdør med glas, kan du fremhæve fine detaljer i murermestervillaens arkitektoniske udtryk, der ofte er domineret af røde sten.

Fremhæv hjemmets arkitektoniske udtryk

Du kan let sætte dit eget personlige præg på hjemmets arkitektoniske udtryk.

En facadedør i en kraftig farve er et valg, der springer i øjnene og skaber blikfang. Præsenteres hjemmets husnummer endda på fronten med store tal, kan du være sikker på, at både posten og gæsterne kan finde frem til den rigtige adresse.

Det er et sjovt og anderledes alternativ til det lille husnummer, som sidder på postkassen eller havelågen.

Du fuldender fronten med flotte fyldninger

Massive facadedøre i træ er et klassisk valg, som tager sig smukt ud, uanset hvilken bolig der er tale om. Vil du bryde det monokrome look, kan det være elegant at vælge en ny hoveddør med fyldninger på fronten.

Vi giver dig et bredt udvalg af muligheder, men lytter også gerne til dine forestillinger om, hvordan de perfekte fyldninger skal formes. Foretrækker du frisede eller glatte? Din facadedør inddeles i ét eller flere felter baseret på dine ønsker.

Frisede fyldninger understreger klassikken med en skarp profilering. De glatte fyldninger giver derimod et underspillet og stringent look. Uanset, hvilken form du foretrækker, er fyldningerne isolerede.

Stærke materialer sikrer en lang levetid på din nye facadedør

Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænserne for dig. Er du flyttet ind i en moderne villa?

Det er oplagt at vælge en dør i træ/alu til den arkitekttegnede familiebolig. Det fremhæver et skarpt og stringent udtryk, og du kan med få virkemidler understrege de smukke, arkitektoniske detaljer. Samtidig er aluminium et solidt materiale, som ikke kræver vedligehold. Du får derfor en stærk hoveddør, som kan holde i mange år.

Gå efter et elegant udtryk med en facadedør med glas

En facadedør med glas er et elegant valg, der både understøtter den klassiske bolig og den moderne, arkitekttegnede patricier. Har du forelsket dig i det stilrene materiale? Der er flere fordele ved at vælge ruder til husets front.

Vi leverer naturligvis et design, der imødekommer dine ønsker og behov. Bor du på en ældre landejendom med smukke, sprossede ruder i det idylliske bindingsværk? Du bør altid vælge en løsning, som matcher husets fremtoning, og netop det kan en yderdør med glas gøre.

Du kan med lethed understrege det landlige udtryk, hvis du vælger en model med sprosser. De romantiske fyldninger fås med flere udtryk, og du kan vælge mellem både smalle og brede sprosser.

Stiller du krav til energi, klima og miljø? Det er selvfølgelig også en mulighed at vælge energisprosser, som sænker din varmeudledning. Selvom du vælger glas, skal du ikke være bekymret for, at varmen slipper ud – vi leverer kun en tætsluttende og solid løsning til dig. 

Glasdøre giver et dejligt lysindfald

De små, mørke rum kan let forvandles til store, åbne stuer, når lyset lukkes ind. Føles det klemt i entré eller bryggers? Du kan skabe underværker i indretningen, når du vælger en facadedør med glas.

Den åbne front sikrer et behageligt lysindfald, så solens skønne stråler kan trænge helt ind i hjemmets hjerte. Vi tilbyder dig både døre, der er produceret i glas fra bundstykke til top, men du kan også vælge en løsning med enkelte glasindsatser.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, så vi i fællesskab kan finde frem til den designløsning, der passer bedst ind hjemme hos dig.

Det gennemsigtige materiale øger dit varmeindtag

Det smukke, klare materiale øger ikke kun et naturligt lysindfald i hjemmet. Du opnår også en forbedret isoleringsevne, når solens stråler lukkes ind. Gennem glasset forstærkes strålerne, som dermed varmer hjemmet yderligere op.

Vil du nedbringe varmeregningen? I flere tilfælde kan det mærkes på energiregningen, når solen hjælper med opvarmningen. Vil du have optimalt udbytte af naturens kræfter, kan du med fordel vælge en hoveddør med sideparti i glas.

Vi leverer kvalitetsløsninger i træ, træ/alu og plast komposit

Du tænker næppe over det i hverdagen, men facadedøre i træ er formet i et levende materiale. Når du indretter dig med naturens elementer, får du et lækkert look på fronten, som samtidig sikrer et sundt indeklima.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig kvalitetsløsninger i både træ og træ/alu. Drømmer du om et smukt design, som kræver minimalt vedligehold, men samtidig har en lang levetid? Du får en optimal løsning, når du kombinerer træ og aluminium på fronten.

Du undgår at male og lakere din dør med en kombiløsning

Vi ved, der er brug for stærke materialer, som ikke mister glød, og som ej heller skaber et kedeligt førstehåndsindtryk. Træ kræver kærlighed, hvis det skal kunne modstå vind, kulde, sol og slud. Derfor har vi døre i vores sortiment, som er produceret i både træ og aluminium.

Vores facadedøre i træ er designet med aluminium på overfladen, så udeklimaet kan rase, uden at det påvirker materialets levetid. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om at købe maling og olie i byggemarkedet, for materialet kræver ingen vedligeholdelse.

Vil du stadig invitere naturen indenfor? Det er kun ydersiden af vores døre, der er beklædt med alu. Indersiden toner frem i træ er behandlet.

Der findes flere forskellige typer og modeller - find din favoritdør

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, når du søger efter en ny yderdør til dit hjem.

Kender du de mange muligheder? Vi tilbyder dig både skræddersyede og specialdesignede løsninger, som er tilpasset præcis de mål, du møder os med, men vi leverer naturligvis også modeller, som imødekommer almindelige standarder.

Hos os vil du møde stor designfrihed, uanset hvilken facadeløsning du har i tankerne.

Understøt designet med et smukt sideparti

En facadedør med sideparti er et smukt valg, hvad enten du bor i et hjem med en klassisk byggestil, eller du har indrettet dig i et elegant nybyggeri. Ved du, hvordan et sideparti tager sig ud?

Den elegante variant er en kombination af facadedør og vindue.

Stærke og sunde yderdøre til flere stuer

Har du flere udgange i hjemmet?

Det er ganske almindeligt, at hjemmet er bygget med mulighed for at træde ind og ud flere steder. De fleste går ind i bryggerset eller entréen, men er du en af de heldige boligejere, der også har en dejlig have, er det naturligvis nødvendigt, at du kan gå direkte ud i den.

Her kan du vælge et indgangsparti, der ligner facadedøren. Det giver et stramt og stilrent udtryk, at de forskellige rum åbnes og lukkes af samme designtype. Vil du derimod gerne markere, at der er forskel på stuerne, er det oplagt at vælge forskellige løsninger.

Nogle rum kræver et bredt indgangsparti, der lukker massive lysmængder ind, mens en enkelt facadedør er det rette valg til andre hjem.

Tegninger af vores døre visualiserer og gør valget lettere for dig

Har du svært ved at forestille dig, hvordan slutresultatet bliver?

Skriv gerne ned, hvad dine tanker er, eller visualiser dem med en tegning. Du behøver ikke være kunstner for at få fuldt udbytte af en skitse. Det kan være gavnligt at tegne boligens grundplan, så du let kan forestille dig, hvordan det endelige resultat bliver.

Du kan også med fordel markere, hvorvidt de enkelte modeller skal åbne ud eller ind og være enten højre- eller venstrehængte. Det optimerer arbejdsflowet, og du er meget velkommen til at medbringe dine skitser, når vi mødes.

På den måde kan vi nemt bidrage med vores kompetencer, så vi i samspil med dig finder frem til lige netop den løsning, du har visualiseret på papiret.

God faglig vejledning er gratis hos Net2Kompagniet

Har du spørgsmål til os eller til nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl i dit køb af facadedør. Personlig og ærlig rådgivning koster intet, og vi hos Net2Kompagniet sidder klar til at hjælpe dig videre.

Fortæl os om dit behov. Så kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning til dig og dit hjem.

Giv os et kald på telefonen 70 119 120 eller send os en mail på adressen mail@net2kompagniet.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!