Kvalitetsvinduer & døre

​Hos Net2kompagniet sælger vi kun kvalitetsdøre, vinduer som er producerede på DVV, DVC-godkendte fabrikker.

Læs mere herom ved at trykke her på http://dvv.dk/velkommen eller DVV logoet på forsiden af  www.net2kompagniet.dk
Alle produkter fra Net2kompagniet er CE mærkede, hvilket vil sige at vore vinduer og døre lever op til de fælles
europæriske standarder som gælder på området.
Samtlige leverandører er kvalitetscertificerede efter ISO 9001.

Til vores kvalitetsvinduer og døre i fyrretræ, fyrretræ/træalu anvender vi langsomt voksende fyrretræer fra det nordlige Skandinavien. Vi benytter 90% kernetræ, som er den bedste og hårdeste del af træet. Den anvendte fyrretræ optager højest 20% fugt hvilket gør træet særdeles velegnet til vinduer og døre produktion. Træet er 2-ØKO behandlet mod råd og svamp.
Læs mere herom på http://www.vinduesindustrien.dk/index.php?id=69/  dette sikrer vores produkter en lang levetid. 
Træet er selvfølgelig hentet fra bæredygtige skovbrug hvor genplantningen af nye træer svarer til hugsten af træ.
FSC mærket er din garanti for at vores træ og træ/alu produkter stammer fra leverandører der udviser omtanke for natur mennesker og dyr. Læs mere herom https://dk.fsc.org/dk-dk

Til vore kvalitetsvinduer og døre i Mahogni anvender vi Sipo mahogni. Sipoen er en ædel træsort med et højt indhold af olie og salte hvilket gør den særdeles velegnet til vinduer og døre. Mahognien er virkelig fra naturens side modstandsdygtig over for svampe og råd angreb. Vægtfylden på over 500 kg pr kubikmeter taler for sig selv. Jo hårdere et materiale er jo sværere er det at trænge igennem eller i for den sags skyld. Sipoen er oliebehandlet fra fabrikken. Vindrevner og knaster er vi helt fri for i denne ædle træsort. Træet er selvfølgelig leveret fra bæredygtigt skovbrug.

Kvalitetsvinduer betyder også kvalitets glas, alt isat glas leveres som super lavenergiglas, 2 eller 3 lags energiruder med varmkant. 2 lags lavenergiruder med varm kant er Standard fra 01.01.2016.
Varmkant er kort fortalt at man har erstattet aluminium afstandsprofilen som vi kender fra almindelige termoruder mellem glassene med en kunststof profil. Den kendte aluminium profil har kontakt med ind og udvendig glas, hvilket kan give mulighed for kuldebro. En kuldebro viser sig som oftest som dug på indersiden af dine vinduer i vinterhalvåret og derved et større varmetab. Alle Net2kompagniets vinduer og døre produceres med energiruder med varmkant som standard fra 01.01.2016 hvis ikke andet er aftalt. Aluminium profilen er erstattet med rustfri stål pakket ind i kunststof. Det bevirker en varm kant hele vejen rundt om glasset dermed en bedre isoleringsevne for hele vinduet eller døren.

Hængsler, stanglåse, tætningsbånd, greb lever selvfølgelig op til nutidens skrappe krav.

Grundbehandling samt færdig overflade behandling bliver udført på topmoderne samt miljøvenlige anlæg /fabrikker som til fulde opfylder DVV kravene.

Derfor kan du trygt handle DVV godkendte vinduer og døre hos Danmarks billigste og bedste. 

Læs mere om vedligeholdelse.