Kvalitetsvinduer & døre

​Hos Net2Kompagniet sælger vi kun kvalitetsdøre, vinduer som er producerede på DVV/DVC-godkendte fabrikker.

Læs mere om DVV/DVC her.

Alle produkter fra Net2Kompagniet er CE-mærkede, hvilket vil sige, at vores vinduer og døre lever op til de fælles, europæriske standarder, som gælder på området.
Samtlige leverandører er kvalitetscertificerede efter ISO 9001.

Til vores kvalitetsvinduer og døre i fyrretræ, fyrretræ/træ/alu anvender vi langsomt voksende fyrretræer fra det nordlige Skandinavien. Vi benytter 90% kernetræ, som er den bedste og hårdeste del af træet. Den anvendte fyrretræ optager højest 20% fugt, hvilket gør træet særdeles velegnet til vinduer og døre produktion. Træet er 2-ØKO behandlet mod råd og svamp. Læs mere om det her.

Træet er selvfølgelig hentet fra bæredygtige skovbrug, hvor genplantningen af nye træer svarer til hugsten af træ.
FSC-mærket er din garanti for at vores træ og træ/alu produkter stammer fra leverandører, der udviser omtanke for natur mennesker og dyr. Læs mere om det her.

Sapele mahogni
Til vore kvalitetsvinduer og -døre i mahogni anvender vi Sapele mahogni. Sapelaen er en ædel træsort med et højt indhold af olie og salte, hvilket gør den særdeles velegnet til vinduer og døre. Mahognien er virkelig fra naturens side modstandsdygtig over for svampe og råd angreb. Vægtfylden på over 500 kg. pr. kubikmeter taler for sig selv. Jo hårdere et materiale er, jo sværere er det at trænge igennem - eller ind i for den sags skyld. Sapelaen er oliebehandlet fra fabrikken. Vindrevner og knaster er vi helt fri for i denne ædle træsort, og træet er selvfølgelig leveret fra bæredygtigt skovbrug.

Kvalitetsvinduer betyder også kvalitetsglas, alt isat glas leveres som super lavenergiglas, 2- eller 3-lags energiruder med varm kant. 

Varm kant
Varm kant er kort fortalt, at man har erstattet aluminium afstandsprofilen, som vi kender fra almindelige termoruder mellem glassene, med en kunststof profil. Den kendte aluminiumsprofil har kontakt med ind- og udvendig glas, hvilket kan give mulighed for en kuldebro. En kuldebro viser sig som oftest som dug på indersiden af dine vinduer i vinterhalvåret, og det kan derved give et større varmetab. Alle Net2Kompagniets vinduer og døre bliver produceret med energiruder med varm kant som standard fra 01.01.2016 - hvis ikke andet er aftalt. Aluminiumsprofilen er erstattet med rustfri stål, der er pakket ind i kunststof. Det bevirker en varm kant hele vejen rundt om glasset, og dermed en bedre isoleringsevne for hele vinduet eller døren.

Hængsler, stanglåse, tætningsbånd, greb lever selvfølgelig op til nutidens skrappe krav.

Grundbehandling samt færdig overfladebehandling bliver udført på topmoderne og miljøvenlige anlæg/fabrikker, der til fulde opfylder DVV-kravene.

Derfor kan du trygt handle DVV-godkendte vinduer og -døre hos Danmarks billigste og bedste. 

Læs mere om vedligeholdelse.