Fyrretræ - det foretrukne danske valg

​Det foretrukne danske materialevalg for vinduer er fyrretræ. Vi anvender kun førsteklasses kernetræ, minimum kerneandel 90%, hvilket betyder, at det er imprægneret på bedste vis fra naturens hånd, med et stort indhold af harpiks og olie.

Det anvendte fyrretræ optager højest 20% fugt, og forrådnelsesprocessen starter først ved 30% fugt. Derfor er fyrretræ særdeles anvendelig til vindues- og dørproduktion.

Træet er selvfølgelig hentet fra bæredygtigt skovbrug https://dk.fsc.org/dk-dk, og derudover er det også 2-ØKO grundbehandlet, som er en miljøvenlig grundbehandling, hvilket sikrer et bedre indeklima, da du slipper for unødig kemi. Du kan læse mere om 2-ØKO her.

Træ er et naturprodukt som slides, materes, nedbrydes og falmer pga. det barske skandinaviske klima - derfor er den rette overfladebehandling særdeles vigtig. Vores leverandører har investeret i meget dyre og effektive maleranlæg til denne sidste vigtige øvelse.

Vi maler i alle RAL samt et stort spektra fra NCS farver efter dit/jeres ønsker. Vedligeholdelsen af fyrretræsvinduer og -døre er selvfølgelig en vigtig del efterfølgende, så I kan nyde det i mange år fremover.

​Vi producerer fyrretræ med 2- og 3-lags energiglas med varm kant.

Rammerne, hvor vi anvender 3-lags glas, er forstærket, hvilket betyder, at den er udført i en 68 mm. ramme.
Se foto

68 mm. oplukkelig ramme
Soft Line - Skarp kant - Moderne profil.Fyrretræs vinduerne leveres i Soft Line - Skarp Kant - Moderne Profil se ovenfor.
Classisk stil - Almue profil - bløde afrundede hjørner .
Se foto nedenfor.Net2Kompagniets standard vinduer indeholder Topstyret, Fastkarmsvinduer, Dannebrogsvinduer, Bondehusvinduer, Palævinduer.
 
Vi kan desuden producere buede vinduer, skrå, trekantede samt andre special opgaver. Ring eller mail og forhør.

Udestuer: standard, fastkarmspartier, fastkarmspartier med opluk i side eller topstyrede.

Døre: standard, facadedøre, terrassedøre, pladedøre, halvdøre, sidepartier og hæveskydedøre.