DVV afløser den tidligere kendte DVC-mærkning.

Vinduesindustrien i Danmark har sammen med Teknologisk Institut i flere år samarbejdet for at sikre, at vores danske kunder får vinduer og døre i den rigtige kvalitet. Det gælder vinduer døre i træ, hårdtræ, træ/alu, alu, plast eller komposit fiberforstærket.

Certificeringsordningen Dansk Vindues Verifikation (DVV) stiller en lang række krav til den enkelte producent samt producentens produkter.
Samtidig betyder det, at producenten skal åbne døren for uvildige kontrolbesøg, som sikrer kunderne kvalitetsprodukter. Der gennemføres typisk to årlige kontrolbesøg.

Vinduer og døre der er DVV godkendte, er forsynet med DVV logoet. Mærkatet oplyser samtidig, hvem der er producent samt et certifikationsnummer. Du kan se samtlige certifikationsnumre her.

Udover kvalitetskontrol indeholder DVV-garantien også en 5 års totalgaranti, hvilket vil sige, at du er dækket, hvis uheldet er ude.
Hvis du har købt et DVV-godkendt produkt, og producenten går konkurs, så er der også hjælp at hente. Den totale dækningssum er dog på i alt 25 millioner.

De tekniske bestemmelser for DVV er et omfattende og detaljeret kvalitetskatalog, der er udarbejdet af vinduesindustrien og Teknologisk Institut.
Produkternes udformning og konstruktion, udførelse af arbejdets finish, kvalitet af materialer samt afprøvning af egenskaber kan du læse mere om her.