DVV afløser den tidligere kendte DVC-mærkning.

Vinduesindustrien i Danmark har sammen med Teknologisk Institut i flere år samarbejdet for, at sikre vores danske kunder vinduer og døre i den rigtige kvalitet. Det gælder vinduer døre i træ, hårdtræ, træ/alu, alu, plast eller komposit fiberforstærket.

Certificeringsordningen Dansk Vindues Verifikation (DVV) stiller en lang række krav til den enkelte producent samt producentens produkter.
Samtidig betyder det, at producenten skal åbne døren for uvildige kontrolbesøg, som sikrer kunderne kvalitetsprodukter. Der gennemføres typisk to årlige kontrolbesøg.

Vinduer og døre der er DVV godkendte er forsynet med DVV logoet. Mærkatet oplyser samtidig, hvem der er producent samt et certifikationsnummer. Du kan se samtlige certifikationsnumre på www.dvv.dk.

Udover kvalitetskontrol indeholder DVV garantien også en 5 års totalgaranti. Det vil sige, at du er dækket hvis uheldet er ude.
Har du købt et DVV godkendt produkt og producenten går konkurs er der hjælp at hente, den totale dækningssum er dog på ialt 25 millioner.

De tekniske bestemmelser for DVV er et omfattende og detaljeret kvalitetskatalog, der er udarbejdet af vinduesindustrien og Teknologisk Institut.
Produkternes udformning og konstruktion, udførelse af arbejdets finish, kvalitet af materialer samt afprøvning af egenskaber kan du læse mere om www.ddv.dk.