Billige vinduer | Køb billige vinduer hos Net2kompagniet og spar mange penge.

På nettet findes et hav af forhandlere af billige vinduer og døre bl.a. stedet, hvor du er landet nu: www.net2kompagniet.dk. Net2Kompagniet er førende indenfor billige vinduer uanset materiale. Net2Kompagniet tilbyder nok Danmarks billigste vinduer (DVC/DVV-godkendte) i fyrretræ, mahogni, træ/alu, plast, pvc eller komposit til hurtig levering.
Vi tør derfor godt skilte med priser på vore energirigtige vinduer. Husk, når du sammenligner priser, at vore billige vinduer er DVC/DVV-godkendte samt CE-mærkede. Bemærk CE-mærket er ikke nogen garanti for kvaliteten af vinduer, kun en standardisering. 

Billige Plastik Vinduer

Høje kvalitetskrav
Hos Net2Kompagniet stiller vi krav til vores producenter om godkendelse fra DVC/DVV. Dette giver os sikkerhed for, at vi sælger kvalitetsvinduer, som opfylder kravene under Dansk Vindues Certificering - Dansk Vindues Verifikation. Du kan læse mere om DVC-godkendelse her, og mere om DVV-godkendelse her.

Det har nogle omkostninger for vore producenter at skulle leve op til DVC/DVV-kravene. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, overfladebehandling 2-ØKO etc. Alligevel leverer vi billige vinduer til en pris, som andre har svært ved at matche.

Vi får produceret vores billige vinduer i de baltiske lande, men kun på fabrikker som opfylder DVC/DVV kravene. Disse producenter har produceret vinduer til det danske marked i flere år, og de er godkendt af Dansk Vindues Certificering - Dansk Vindues Verifikation, som stiller strenge krav til kvaliteten. Moderne produktionsapparater kombineret med lavere lønninger gør, at de kan producere billige vinduer til danskerne.

Net2Kompagniet ApS er et handelsselskab, hvilket vil sige, at vi ikke har nogen produktion selv. Dette har de seneste svære år styrket os yderligere i at være blandt de bedste til at sælge billige vinduer.

Billige vinduer til Danmarks bedste priser skal altså produceres udenlandsk pga. de høje danske omkostninger. Råvarerne, som er skandinavisk kernetræ, godkendt glas, beslag etc., koster godt nok det samme i Danmark som Litauen, men der er et væsentligt sted at spare, uanset om man kan lide det eller ej, og det er på arbejdslønnen. Man kan godt nok også vælge at slække på kvaliteten af råvarerne, men det har vi fravalgt.

Billige vinduer - beregn pris

Online markedsføring
Net2Kompagniet markedsfører hovedsageligt sine billige vinduer på forskellige søgemaskiner på nettet, og Google kommer vi selvfølgelig ikke udenom. Google er ikke et billigt medie, men det er til gengæld effektivt. Du finder derfor ikke Net2Kompagniet i dyre, landsdækkende medier som eksempelvis Bo Bedre. Det er medier, som vi alle kender, og det er ualmindeligt gode medier, men vi har bare ikke råd til at markedsføre os der, hvis vi samtidig skal præsentere dig for billige vinduer til Danmarks bedste priser.

Vores politik for markedsføring af vores billige vinduer er derfor ganske enkel: Mund til mund metoden er den bedste og billigste. Nettet er næstbedst og næstbilligst.

I 2010 integrerede vi vores netshop med vore producenters produktionsapparat. Det vil sige, at når du køber billige vinduer hos os, har du stort set selv lagt ordren til bestilling. Karmtræ, rammetræ, glaslister, glas, tætningsbånd, beslag og farvevalg. Du har sammen med vores IT-system gjort arbejdet. Rationel produktion og logistik der kører, samt lave salgs- og markedsføringsomkostninger er med til at give billige vinduer til det danske marked.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre. En klog mand sagde engang, at du ikke skal gå i andres fodspor, så overhaler du dem nemlig aldrig. Selvfølgelig kontrollerer vi hver enkelt ordre manuelt, men 80% laver vi ikke ændringer på.

Vores netshop har selvfølgelig sine begrænsninger, hvad angår design og udførelse. I butikken kan du bestille stort set alle kendte typer af vinduer. Bondehusvinduer, sprossevinduer, tophængte vinduer, topstyrede vinduer, palævinduer, dannebrogsvinduer, sidehængte vinduer og fastkarmsvinduer. Vinduerne produceres i fyrretræ, mahogni, træ/alu, plast og komposit.

Nem og enkel betaling
Betalingen samt bogføringen af dine billige vinduer klarer du som oftest også næsten selv. Der kan vælges mellem at betale 20% forud via Dankort eller bank som bekræftelse på ordren. Restbeløbet klares automatisk (splitbetaling) eller via bankoverførsel. Vi tilbyder selvfølgelig betaling pr efterkrav - ”men det gør ikke dine vinduer billigere”

Levering og håndtering af dine billige vinduer har vi overladt til nogle, der har forstand på det. De er vant til at håndtere vinduer. De leverer samtidig vinduer fra nogle af vore kollegaer i branchen. Det har vi ikke noget imod, når bare de passer ekstra godt på vores og prisen er den rigtige. Per, Tom og Jørgen klarer det tunge arbejde, så tag godt imod dem når de leverer dine billige vinduer, som er købt hos Net2Kompagniet ApS til Danmarks bedste pris.