Billige vinduer | Køb billige vinduer hos Net2kompagniet og spar mange penge.

​Der findes rigtig mange leverandører, grossister, forhandlere og netbutikker der skilter med salg af billige vinduer og døre. 

På nettet findes et hav af forhandlere af billige vinduer og døre bla. stedet, hvor du er landet nu: www.net2kompagniet.dk. Net2kompagniet er førende indenfor billige vinduer uanset materiale. Net2kompagniet tilbyder nok Danmarks billigste Dvc-DVV godkendte vinduer i fyrretræ, mahogni, træ-alu, plast, pvc eller komposit.
Vi tør derfor godt skilte med priser på vore energirigtige vinduer. Husk, når du sammenligner priser, at vore billige vinduer er Dvc-DVV godkendte samt CE-mærkede. Bemærk CE-mærket er ikke nogen garanti for kvaliteten af vinduer, kun en standardisering. 

Hos Net2kompagniet stiller vi krav til vore producenter om godkendelse fra Dvc-DVV. Dette giver os sikkerhed for at vi sælger kvalitetsvinduer som opfylder kravene under Dansk vindues certificering - Dansk Vindues Verifikation. Du kan læse mere om Dvc-DVV godkendelse under  www.dvc-vinduer.dk. www.dvv.dk

Det har nogle omkostninger for vore producenter at skulle leve op til Dvc-DVV kravene. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, overfladebehandling 2 øko etc. Læs mere herom under www.dvc-vinduer.dk. www.dvv.dk. Alligevel leverer vi billige vinduer til en pris, andre har svært ved at matche.

Vi får produceret vores billige vinduer i de baltiske lande, men kun på fabrikker som opfylder Dvc-DVV kravene. Disse producenter har produceret vinduer til det danske marked i flere år og er godkendt af Dansk vindues certificering - Dansk Vindues Verifikation hvor der stilles strenge krav til kvaliteten. Moderne produktionsapparater kombineret med lavere lønninger gør, at de kan producere billige vinduer til danskerne.

Net2kompagniet ApS er et handelsselskab og har ingen produktion selv. Dette har de seneste svære år styrket os yderligere i at være blandt de bedste til at sælge billige vinduer.

Billige vinduer til DK’s bedste priser skal altså produceres udenlandsk, pga de høje Danske omkostninger. Råvarerne, som er Skandinavisk kernetræ, godkendt glas, beslag etc, koster godt nok det samme i DK som Litauen. Men der er et væsentligt sted at spare, uanset om man kan li det eller ej, og det er på arbejdslønnen. Man kan godt nok også vælge at slække på kvaliteten af råvarerne, men det har vi fravalgt.

Net2kompagniet markedsfører mest sine billige vinduer på forskellige søgemaskiner på nettet og Google kommer vi selvfølgelig ikke udenom. Google er ikke et billigt medie, men det er til gengæld effektivt. Du finder derfor ikke Net2kompagniet i dyre, landsdækkende medier som eksempelvis Bo bedre. Medier, som vi alle kender, og ualmindeligt gode medier - men vi har bare ikke råd, hvis vi samtidig skal præsentere dig for billige vinduer til Danmarks bedste priser.

Vores politik for markedsføring af vores billige vinduer er derfor ganske enkel. Mund til mund metoden er den bedste og billigste. Nettet er næstbedst og næstbilligst.

I 2010 integrerede vi vores netshop med vore producenters produktionsapparat. Det vil sige at når du køber billige vinduer hos os, har du stort set selv lagt ordren til bestilling. Karmtræ, rammetræ, glaslister, glas, tætningsbånd, beslag og farvevalg. Du har sammen med vores IT-system gjort arbejdet. Rationel produktion, logistik der kører, lave salgs- og markedsføringsomkostninger, giver billige vinduer til det danske marked.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre. En klog mand sagde engang du skal ikke gå i andres fodspor så overhaler du ham aldrig. Selvfølgelig kontrollerer vi hver enkelt ordre manuelt, men 80% laver vi ikke ændringer på.

Vores netshop har selvfølgelig sine begrænsninger hvad angår design og udførelse. I butikken kan du bestille stort set alle kendte typer af vinder. Bondehusvinduer, sprossevinduer, tophængte vinduer, topstyrede vinduer, palævinduer, dannebrogsvinduer, sidehængte vinduer og fastkarmsvinduer. Vinduerne produceres i fyrretræ, mahogni, træ/alu, plast og komposit.  Betalingen samt bogføringen af dine billige vinduer klarer du som oftest også næsten selv. Der kan vælges mellem 20% forud via dankort eller bank som bekræftelse på ordren. Restbeløbet klares via automatisk (splitbetaling) eller via bankoverførsel. Vi tilbyder selvfølgelig betaling pr efterkrav ”men det gør ikke dine vinduer billigere”

Levering håndtering af dine billige vinduer har vi overladt til nogle, der har forstand på det. De er vant til at håndtere vinduer. De leverer samtidig vinduer fra nogle af vore kollegaer i branchen. Det har vi ikke noget imod, når bare de passer ekstra godt på vores og prisen er den rigtige. Per, Tom og Jørgen klarer det tunge arbejde, så tag godt imod dem når de leverer dine billige vinduer, købt hos Net2kompagiet ApS til DK’s bedste pris.