Fastkarms, Udestue, Vinterhave vinduer

Vinduer med fast karm er den billigste type af vinduer til udestuer, vinterhaver eller karnapper. Bemærk energimæssigt  fuld på højde med vinduer og døre til helårsboliger. Med fastkarmsvinduer har man mulighed for at få store glaspartier, hvor solen og lyset flytter ind i husets stue. UdeLiv - IndeLiv kombineret med vort store udvalg af oplukkelige vinduer, døre og dobbeltdøre, hæveskydedøre og foldedøre kan du forlænge sommeren uden at rejse sydpå. Mulighederne er mange og finder du ikke nedenfor dine ønsker typer er du meget velkommen til at kontakte os pr mail eller tlf. Vi kan producere det samme som de store i mindre mængder. Vi finder en løsning sammen.

Nye Lovkrav Vinduer og Døre 2021

Reglerne kort fortalt.
Helårsbeboelse energiklasse A vinduer og døre med 3 lags glas.
Undtaget er fredede og bevaringsværdige huse. Sommerhuse og uopvarmede huse er ikke omfattet af reglerne.
Hvis du monterer vinduer døre der ikke matcher de skærpede krav bliver installationen ulovlig.
Har du en byggetilladelse før årsskiftet 2021 kan vinduer og døre fortsat installeres efter de gamle regler.
Du må godt skifte ruderne i dine eksisterende vinduer og døre.

https://www.net2kompagniet.dk/fastkarm/

Fastkarmsvinduer, der giver et smukt lysindfald

Er du på udkig efter fastkarmsvinduer til din udestue, vinterhave eller karnap? Så har du klikket dig ind det rigtige sted.

Et fastkarmsvindue med opluk giver de bedste muligheder for et smukt og strålende lysindfald. Med et fastkarmsvindue får du opsnappet al lyset uanset årstiden; i sommerhalvåret får du rig mulighed for at nyde solens lys og varme, mens du om vinteren får fuldt udbytte af den begrænsede lysmængde.

Vi tilbyder dig en bred vifte af designmuligheder

Hos Net2Kompagniet tilbyder vi et bredt sortiment af store fastkarmsvinduer i flere forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de udelukkende er produceret af de bedste kvalitetsmaterialer, som sikrer dig et solidt og slidstærkt produkt.

Har du præferencer i forhold til materialevalg? Hos Net2Kompagniet tilbyder vi et bredt spekter af kvalitetsmaterialer. Vi giver dig muligheden for at vælge mellem specifikke sorter af træ, så dine fastkarmsvinduer er tilpasset udelukkende efter din smag.

Skræddersyede løsninger til dig og dit hjem

Søger du et fastkarmsvindue med sprosser? Eller måske et fastkarmsvindue, som er opdelt med elegante store felter? Uanset hvad dit ønske er, tilbyder Net2Kompagniet skræddersyede løsninger til alle vores kunder.

Hos Net2Kompagniet går vi meget op i at levere god og personlig service, som matcher vores produkters høje kvalitetsniveau. I vores udvalg finder du billige fastkarmsvinduer af højeste kvalitet, og du får samtidig 10 års garanti på alle vores vinduer og døre med i din pris.

Kontakt os så vi kan strikke et godt tilbud på fastkarmsvinduer sammen til dig.