Billige skydedøre og hæveskydedøre

Her ser du vores udvalg af billige hæveskydedøre. Hæveskydedøre fremstilles i specialmål, så de passer præcist til dit behov.
Ved at klikke på "Beregn pris" nedenfor, kan du beregne din pris ud fra dine individuelle mål og ønsker. Vore hæveskydedøre lever op til nutidens stramme krav om kvalitet, pris og leveringstid - det er sådan, vi får tilfredse kunder.

Skydedøre var meget populære i 60'ernes og 70'ernes parcelhuse og igen i 80'ernes udestuer. Skydedøre har fået en opblomstring, og det skyldes ikke mindst ønsket om at kunne inddrage terrassen eller udestuen i huset på lune dage. Skydedøre sparer nemlig plads, og giver en stor åbning, hvor det føles som om, der ikke eksisterer nogen grænse mellem inde og ude.

Med skydedøre har man også mulighed for at få et stort lysindfald gennem de store glasflader, hvor solens varme stråler kan falde langt ind i huset, fordi der er glas fra gulv til loft.

Disse skydedøre kan skyde til henholdsvis højre og venstre. Når du angiver din åbningsretning skal du stå på den udvendige side og angive, om det er den højre dør der kører mod venstre eller omvendt. Den kørende dør sidder indvendig.Hvis du ønsker det, kan du foretage bestillingen af dine skydedøre med det samme.

 

Tags: skydedør, skydedøre, billig skydedør, billige skydedøre