Hæve/skydedøre flere muligheder.

Prisberegner nedenfor viser vores 2-delte - dobbelte fløjdøre. Mulighederne er mange flere. Vi kan producere 3-4 fags hæve-skydedøre med flere oplukkelige døre. 4 fløjet med 2 skydedøre til hver af siderne som giver en stor åbning i midten. Hæveskydedøre fremstilles i specialmål, så de passer præcist til dit behov. Bemærk vores prisberegner kan ikke beregne pris på træ/alu døre fejl på siden. Vi kan naturligvis levere i Træ/alu kontakt os hvis du har brug for hjælp.

Nyhed vi sælger nu også Foldedøre findes endnu ikke i vores prisberegner kommer snart.
Mail eller ring så finder vi ud af det sammen. Se mere nedenfor omkring foldedøre.

Ved at klikke på "Beregn pris" nedenfor, kan du beregne din pris på 2 fløjet skydedør ud fra dine individuelle mål og ønsker. Vore hæveskydedøre lever op til nutidens stramme krav om kvalitet, pris og leveringstid. Disse skydedøre kan skyde til henholdsvis højre og venstre. Når du angiver din åbningsretning skal du stå på den udvendige side og angive, om det er den højre dør der kører mod venstre eller omvendt. Den kørende dør sidder indvendig.

Skydedøre har fået en kolosal opblomstring de senere år. Dette skyldes flere ting men væsentligt ønsket om at kunne inddrage terrassen eller udestuen i huset på lune dage. Skydedøre sparer plads, og kan give store åbninger, hvor det føles som om, der ikke eksisterer nogen grænse mellem inde og ude. Skydedøre giver et enormt lysindfald og kan være en stor varmekilde til huset.

Foldedøre hvor man skyder hele partiet væk er en lidt dyrere løsning men skyder frem med raketfart hos i den danske boligmasse.
Vi danskere er blevet ellevilde med at kombinere indeliv med udeliv og omvendt. Det har givet en usædvanlig begejstring, efterspørgsel for at montere foldedøre i de Danske hjem, boliger.

Net2kompagniet er selvfølgelig fulgt med og kan tilbyde foldedøre i alle afskygninger, typer.

Funktionalitet, praktisk, nem og sikker betjening, designet med stort lysindfald og udnyttelse af solens varme. Det er ren livskvalitet for hele familien.

Der findes et meget bredt spektrum, sortiment udvalg af foldedøre. Net2kompagniet kan producere foldedøren designet netop til dit behov, din familie, din private bolig eller sommerhus.

Foldedøren kan produceres med flere sammenklappelige døre afhængig af bredden du/i har behov for. Harmonika princippet. Frit farvevalg fra NCS eller Ral’s farveunivers.

Påklistrede energisprosser 26 eller 45 mm.

 

 Tags: skydedør, skydedøre, billig skydedør, billige skydedøre