Plast/PVC dreje-kip vinduer

Dreje-kip det Indadgående system er meget robust. Vinduer med dreje-kip har en fantastisk funktion
for nem og ren udluftning. Daglig udluftning giver en meget stor besparelse på varmeregningen, så det betaler sig at tænke grønt.
De fås i 2- eller 3-lags energiglas. Derudover er der flerkammersystem med en høj isoleringsevne.
Vinduernes indadgående system gør dem nemme at rengøre og vedligeholde - også på 4. sal.
Produceres i 70 og 120 mm. karme efter behov og fås i flere farver. Der er tale om vinduer, der harmonerer med resten af huset.  

Dreje-kip vinduer, der giver dig et godt indeklima

Søger du funktionelle og smarte vinduer, som skaber de bedste betingelser for et sundt indeklima og samtidig giver dig besparelser på varmeregningen? Så er vinduer med et fikst dreje-kip system en oplagt mulighed for dig.

Udforsk Net2Kompagninets brede sortiment af dreje-kip vinduer af plast, som alle kombinerer et robust indadgående system med et lækkert design.

Et dreje-kip vindue scorer toppoint på funktionalitet, idet det sørger for nem og ren udluftning. Det indadgående system gør det samtidig også nemt for dig eller vinduespudseren at rengøre og vedligeholde vinduet.
 

Høj kvalitet til skarpe priser

Hos Net2Kompagniet mener vi, at høj kvalitet ikke behøver koste en formue. Derfor får du altid de skarpeste og bedste priser på vores produkter.

Har du en specifik forespørgsel eller brug for vejledning om dit nye dreje-kip vindue? Med vores lange erfaring i branchen står vi klar til at rådgive dig og sammensætte et godt tilbud til dig.

Lad os tage en snak om din opgave ‒ kontakt os i dag.