Halvdøre, Horsedoor, Stalddøre, Bamse Kylling dør

Nedenfor finder du et lille udvalg af  Net2kompagniets halvdøre og stalddøre. Den to-delte dør er faktisk et vindue og dør i et element. Meget anvendelig i små hytter, skure garager hvor der kun er plads til et element. Den øverste halvdel kan åbnes og bruges som sidehængt vindue, når der skal luftes ud, holdes øje med børnene og meget andet. Vi fremstiller stalddøre og halvdøre efter mål og i dit design uden merpris. Stalddøre og halvdøre produceres kun som udadgående. nedennævnte er kun et lille udvalg vi kan lave nøjagtigt den dør du ønsker. Halvdøre er fuld isolerede på højde med almindelige facadedøre

Halvdøre og stalddøre er populære løsninger som bryggersdør, bagdør og entredør. Døren bliver ligeledes ofte anvendt i sommerhuse, fritidshuse og byhuse.

Jens fra Blåvand har netop købt type NK-HAO-O med glas i top og bund til anneks ved sommerhuset. Greb, cylinder ude og vrider inde, monteret fra fabrikken. Det skal være nemt også for børn at låse op indefra. Jens fik monteret råglas i nederste dørplade, klar glas i øverste. Vi skal have så meget lys ind som muligt men gæster, naboer behøver ikke se gummistøvler og lignende lige og flyde på gulvet. Go løsning

Drømmer du om at få monteret en halvdør?

En halvdør, der også går under navnet stalddør, kan bruges mange forskellige steder i din bolig. Måske drømmer du om en halvdør i træ til dit sommerhus? Eller en halvdør med glas eller en uden glas hjem til entreen i din bolig?

Halvdøre kan se ud på mange forskellige måder, men fælles for dem alle er, at du kan nøjes med at åbne den øverste halvdel. En todelt stalddør er en charmerende løsning, som også kan være yderst praktisk, hvis du for eksempel gerne vil kunne holde et vågent øje med dine børn, mens de leger udenfor. Eller hvis du gerne vil kunne lufte hyppigt ud uden at skulle have hele din dør til at stå åben.

Billige priser på halvdøre efter mål

Køber du en ny halvdør hos Net2Kompagniet, får du en dør af god kvalitet, der kan holde mange år frem i tiden. Vores stalddøre sælges efter mål, så du kan få en dør, der passer som fod i hose. Tag et kig på vores udvalg af halvdøre, og find en til salg, som vil passe perfekt ind hjemme hos dig eller i dit sommerhus.