Plast udadgående

Egenskaber og fordele ved plastik, PVC og kompositvinduer og -døre

  • De ligner traditionelle, danske trævinduer og døre
  • Tidsløst, dansk design Skandinavisk byggestil
  • Slanke linjer 
  • Smalle, påklistrede eller ilagte sprosser
  • Poster i forskellige dimensioner efter ønske
  • Lang levetid. Vedligeholdelsesfri
  • Ingen råd og svamp

Åbningsmuligheder på de udadgående, udadåbnede vinduer i plast/komposit er som på trævinduer: topstyret, topsving, vendbare, sidestyret sidehængt.

Der er gode isoleringsevner, som derved er med til at reducere CO2-udslippet - og elregningen. Karme med stillestående luft er med til at isolere. 6 kamre på ramme og 9 kamre på karm bevirker at man opnår markedets bedste isoleringsevne. Høj isoleringsværdi med nye superlavenergiruder med 2- eller 3-lags glas. Uw helt ned til Uw 0,78. 120 mm karm samt tilpasset oplukkelig ramme er fordelagtig til meget varmeisolerende tykke ruder. Konstruktionen giver samtidig den bedste indbrudssikring.

Nordic Design Plus kompositvinduer produceres med tre isoleringsbånd mellem ramme og karm.

Traditionelle plastvinduer er forstærket med en stålramme for at kunne bære glasvægten, men kompositvinduer er fiberforstærket, og derfor er det ikke nødvendigt at anvende stål, hvilket bevirker, at man slipper for kuldebroer. Risikoen for dugdannelse bliver også reduceret væsentlig, da kompositvinduer har en overfladetemperatur på 15 grader.

Kompositprodukter er nemme at vedligeholde, da de skal aldrig males, der findes der et utal af RAL farver, som vinduerne kan leveres i. Derudover har de en meget slidstærk overflade, som er modstandsdygtig over for vind, regn og sollys. Dog kræver de bevægelige dele som hængsler, tætningsbånd etc. naturligvis vedligeholdelse.
De afgiver ingen skadelige stoffer, og er naturligvis indeklimamærkede.

Isolering, sikkerhed og holdbarhed
Kompositvinduer kan naturligvis monteres med diverse lydglas. Lydisoleringsklasse op til lydisoleringsklasse 3. Vinduesglasset er mindst lige så vigtigt som vinduesrammen, når vi taler lydisolering. Da støj er et tiltagende problem i en travl hverdag, er det vigtigt, at man overvejer dette ved køb af nye vinduer og døre. Derfor er kompositvinduer fra Net2Kompagniet fremtillet i stærke, solide materialer - materialer der også anvendes i Formel-1 og i flyindustrien.

Du kan også være med til at gøre det svært for tyven, da indbrudssikkerheden på Net2Kompagniets vinduer lever op til de nyeste europæriske normer. Derudover kan du hos Net2Kompagniet vælge ekstra indbrudssikre beslag, hvis du ønsker at at sikringen skal være helt i top.

Komposit har den store fordel at det er nemt at bearbejde. Det er derfor nemt at forme og producere runde og trekantede vinduer til fordelagtige priser.

Kompositvinduet er en videreudvikling af plastvinduet, og de er forstærket via glasfibre, hvilket er med til at øge holdbarheden.

Rau-Fipro sørger for høj stabilitet og sikkerhed, hvilket sikrer Nordic Design Plus vinduet en ekstrem holdbarhed.

Rau-Fripro er 100% genanvendeligt.