Plast udadgående

Egenskaber og fordele plastik, pvc og komposit vinduer og døre

  • De ligner traditionelle Danske trævinduer
  • Tidsløst dansk design
  • Slanke linjer
  • Smalle påklistrede eller ilagte sprosser
  • Poster i forskellige dimensioner efter ønske.
  • Lang levetid
  • Ingen råd og svamp

Åbningsmuligheder på de udadgående vinduer i plast / komposit er som på træ vinduer. Topstyret, topsving vendbare, sidestyret sidehængt.

Gode isoleringsevner som derved er med til at reducere CO2-udslippet. Karme med stillestående luft er med til at isolere. Der opnås en meget høj isoleringsværdi med nye superlavenergiruder 2 eller 3 lags glas.
Nordic Design Plus produceres med 3 isoleringsbånd - tætningsbånd mellem ramme og karm. Komposit

Traditionelle plastvinduer er forstærket med en stålramme for at kunne bære glasvægten. Kompositvinduer er fiberforstærket og det er derfor ikke nødvendigt at anvende stål. Derved slipper man for kuldebroer.
Risikoen for dugdannelse reduceres væsentlig da kompositvinduer har en overflade temperatur på 15 grader.

Komposit produkter er nemme, at vedligeholde - De Skal aldrig males, og der findes et utal af ral farver som vinduerne kan leveres i.

En meget slidstærk overflade som er modstandsdygtig over for vind, vejr og sollys, bevægelige dele hænglser, tætningsbånd etc. kræver naturligvis vedligehold.
Afgiver ingen skadelige stoffer er indeklima mærkede.

Kompositvinduer kan naturligvis monteres med diverse lydglas, vinduesglasset er mindst lige så vigtigt som vinduesrammen når vi taler lydisolering.
Støj er et tiltagende problem i en travl hverdag og derfor er det vigtigt at man overvejer dette ved køb af nye vinduer og døre.

Kompositvinduer fra Net2kompagniet er fremstillet i stærke solide materialer, samme materiale anvendes i Formel 1 biler og fly industrien.

Gør det svært for tyven - Indbrudssikkerheden på Net2kompagniets vinduer lever op til de nyeste europæriske normer. Du kan vælge ekstra indbrudssikre beslag hvis du ønsker det hos Net2kompagniet.

Komposit har den store fordel at det er nemt at bearbejde. Det er derfor nemt at forme producere runde, trekantede vinduer til fordelagtige priser.

Kompositvinduet er en videre udvikling af plastvinduet. Kompositvinduet er forstærket via glasfibre som øger holdbarheden.

Rau-Fipro sørger for høj stabilitet og sikkerhed.

Dette siker en ekstrem holdbarhed i netop Nordic Design Plus Vinduet.