Plast udadgående

Egenskaber og fordele ved plastik, PVC og kompositvinduer og -døre

  • De ligner traditionelle, danske trævinduer
  • Tidsløst, dansk design
  • Slanke linjer
  • Smalle påklistrede eller ilagte sprosser
  • Poster i forskellige dimensioner efter ønske.
  • Lang levetid
  • Ingen råd og svamp

Åbningsmuligheder på de udadgående vinduer i plast/komposit er som på trævinduer. Topstyret, topsving, vendbare, sidestyret sidehængt.

Der er gode isoleringsevner, som derved er med til at reducere CO2-udslippet. Karme med stillestående luft er med til at isolere. Man opnår en meget høj isoleringsværdi med nye superlavenergiruder med 2- eller 3-lags glas.
Nordic Design Plus produceres med tre isoleringsbånd - tætningsbånd mellem ramme og karm. Komposit

Traditionelle plastvinduer er forstærket med en stålramme for at kunne bære glasvægten. Kompositvinduer er fiberforstærket og det er derfor ikke nødvendigt at anvende stål. Derved slipper man for kuldebroer.
Risikoen for dugdannelse bliver også reduceret væsentlig, da kompositvinduer har en overfladetemperatur på 15 grader.

Kompositprodukter er nemme at vedligeholde. De skal aldrig males, og der findes et utal af RAL farver, som vinduerne kan leveres i.

De har også en meget slidstærk overflade, som er modstandsdygtig over for vind, regn og sollys. Dog kræver de bevægelige dele som hængsler, tætningsbånd etc. naturligvis vedligeholdelse.
De afgiver ingen skadelige stoffer, og er naturligvis indeklimamærkede.

Kompositvinduer kan naturligvis monteres med diverse lydglas. Vinduesglasset er mindst lige så vigtigt som vinduesrammen, når vi taler lydisolering. Da støj er et tiltagende problem i en travl hverdag, er det vigtigt, at man overvejer dette ved køb af nye vinduer og døre.

Kompositvinduer fra Net2kompagniet er fremstillet i stærke, solide materialer. Det er samme materiale, der anvendes i Formel 1 biler og i flyindustrien.

Du kan også være med til at gøre det svært for tyven. Indbrudssikkerheden på Net2Kompagniets vinduer lever op til de nyeste europæriske normer. Derudover kan du hos Net2Kompagniet vælge ekstra indbrudssikre beslag, hvis du ønsker at gøre det ekstra svært for tyven.

Komposit har den store fordel at det er nemt at bearbejde. Det er derfor nemt at forme producere runde, trekantede vinduer til fordelagtige priser.

Kompositvinduet er en videreudvikling af plastvinduet. Kompositvinduet er forstærket via glasfibre, som øger holdbarheden.

Rau-Fipro sørger for høj stabilitet og sikkerhed.

Dette siker en ekstrem holdbarhed i netop Nordic Design Plus Vinduet.