Net2Kompagniets priser

Det er blevet populært at købe vinduer og døre på nettet, og der er efterhånden mange netbutikker. Det er nok den generelle opfattelse, at det er nemt, og forholdsvis enkelt, at sammenligne priser på vinduer og døre på nettet. Net2kompagniet kan tilbyde dig døre og vinduer til priser, som er svære at matche. Prismatch er et meget anvendt ord, som mange skilter med. Prismatch er ikke noget Net2Kompagniet skilter med, da det er fuldstændig umuligt, at sammenligne priser på forskellige vinduer og døre. Der findes mange forskellige priser på vinduer og døre, og alt afhænger af kvaliteten (og dermed prisen) på de råvarer, der bruges, maskineri og ikke mindst den arbejdskraft, som forarbejder dem.

Priser vinduerHos Net2Kompagniet har vi valgt at få produceret vores vinduer i Baltikum. Her findes der nemlig rigtig dygtig arbejdskraft og moderne maskineri til fordelagtige priser. Materialerne er til gengæld i højeste kvalitet, og det betyder bl.a. at du godt kan finde priser på vinduer og døre, som er billigere end vores. Men så skal du også være opmærksom på, at kvaliteten nok ikke er den samme. Vi arbejder under sloganet "Så behøver du kun spørge et sted": Net2Kompagniet vil i samtlige tilbud også oplyse en pris på danskproducerede vinduer og døre i træ og træ/alu.

Billige DVV-godkendte varer
På nettet findes flere forskellige udbydere af døre og vinduer i den billige ende, og selvom vi går op i kvaliteten af vores materialer, så er Net2Kompagniet blandt de billigste - nok endda Danmarks billigste, når det kommer til DVV-godkendte døre og vinduer. Der findes på markedet også forhandlere, som tilbyder billigere priser på vinduer og døre, men disse er som oftest ikke DVV-godkendte. Bemærk; at CE-mærket ikke er nogen garanti for kvaliteten af vinduer og døre - kun en standardisering. Net2Kompagniets vinduer og døre er selvfølgelig også CE-mærkede.

>>> Se alle vores vinduer her eller find vores udvalg af døre her

 

Billige priser på vinduer i høj kvalitet

Net2Kompagniet har som målsætning at tilbyde de billigste priser på vinduer og døre i Danmark. Vores målsætning er ikke at være DEN billigste, men vi vil til gengæld være den udbyder, som har DE BEDSTE PRISER på vinduer og døre. Vi stræber efter at ramme den helt rigtige kombination af kvalitetsmaterialer, moderne maskineri og dygtig arbejdskraft. Det har en række omkostninger for vore leverandører at skulle leve op til DVV-kravene, og derfor vil vore priser på vinduer og døre aldrig være de allerbilligste. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, overfladebehandling 2-ØKO osv. koster bare lidt ekstra.

For at kunne leve op til målsætningen om at tilbyde de bedste priser på vinduer og døre med DVV-godkendelse på det danske marked, har det været nødvendigt at kigge ud over de danske grænser. Vi køber vore døre og vinduer i de baltiske lande, men altså kun på fabrikker som opfylder DVV-kravene og er under opsyn af DVV. Det er ikke nogen hemmelighed, at lønnen er mindre i de Baltiske lande - og med en moderne maskinpark, som svarer til den danske, kan man altså producere døre og vinduer til priser, som er væsentligt billigere, end hvis det samme vindue blev produceret i Danmark.

Priser vinduerBilligere produktion og markedsføring
Net2Kompagniet ApS er et handelsselskab og har ingen produktion selv. Dette styrker os yderligere i at være blandt de billigste, fordi vi ikke har et stort, kostbart og løntungt produktionsapparat stående ”uden for sæsonen”. Vore producenter er dygtige til at tilpasse produktionen og finde anden beskæftigelse, når de ikke skal producere vinduer og døre til Net2Kompagniet ApS. Det er dog ikke nok at spare på produktionssiden, når man vil tilbyde Danmarks bedste priser på vinduer og døre, for det har flere af vore konkurrenter naturligvis også gjort.

Net2Kompagniet markedsfører sig derfor mest på nettet, hvilket er noget billigere end at markedsføre i den trykte presse. Du finder os eksempelvis ikke i Idenyt, som de fleste husejere ellers kender. Det er er et ualmindeligt godt medie, men vi har bare ikke råd til at reklamere der, hvis vores priser samtidig skal være i bund. De lave priser på vinduer og døre kan derfor heller ikke betale landsdækkende TV reklamer, men det gør heller ikke noget, for når man har lave priser, skal kunderne nok finde én - og det gør de i stort tal.

Vi har i 2011 integreret vores netshop med vore producenters produktionsapparat. Det vil sige, at når du som kunde har bestilt varer hos os, så har du stort set selv lagt ordren til produktion. Karmtræ, rammetræ, glaslister, glas, tætningsbånd, beslag og farvevalg. Du har derfor sammen med vores IT system gjort arbejdet meget lettere og billigere. Systemet har selvfølgelig ikke været gratis, men på den lange bane mener vi, at vi har fremtidssikret os for at kunne tilbyde dig de bedste priser på vinduer og døre på det danske marked. Selvfølgelig kontrollerer vi hver enkelt ordre, men 80% laver vi ikke ændringer på.

Vi glæder os til at handle med dig!