Plast/PVC vinduer

Plast er et fremragende materiale til konstruktion af plastvinduer og plastdøre, der på bedste vis kombinerer et minimum af vedligehold uden udgifter til bl.a. maling, samt en god isoleringsevne ved hjælp af kammerinddeling inde i plastprofilerne. Visuelt er plastvinduer også kommet på højde med traditionelle vinduer via en produktudvikling, som betyder at man nu kan bygge plastelementer i lige så slanke profildimensioner som træ, uden at gå på kompromis med styrke og isoleringsevne, samt at sikkerhed og brugervenligheden er i top.

Nye plastvinduer, der er vedligeholdelsesfri

Drømmer du om nye plastikvinduer, som du ikke behøver at male fra tid til anden? PVC, plast eller de  nye komposit vinduer er en fantastisk opfindelse, der gør det dejligt nemt for dig at være husejer. Vinduerne ser lige så flotte ud som trævinduer, men de skal hverken males eller vedligeholdes.

Hos Net2kompagniet forhandler vi plastvinduer efter mål uden merpris, du kan også købe vinduer i standardmål hos os. Uanset hvilket PVC vindue, du vælger, kan du være sikker på, at du får et vindue i den bedste kvalitet, når du handler med os.
 

Usædvanligt gode priser på plastvinduer

Vi gør vores bedste for, at du kan købe dine nye vinduer i PVC, plast og komposit billigt. Derfor giver vi dig altid gerne et godt tilbud og en god pris, når du er på udkig efter nye vinduer til privaten eller dit sommerhus. Tag et kig på de forskellige plastvinduer, vi har til salg – og husk, at vi også gerne fremstiller et plastvindue til dig på mål.

Har vi ikke har et vindue i plastik på vores webshop net2kompagniet.dk, der matcher din bolig, producerer vi gerne et til dig. Vi kan producere meget mere end vi viser på shoppen. Selvom det er et skræddersyet vindue, du efterspørger, kan du stadig føle dig tryg ved, at du får en god pris på dit nye vindue. Også selvom det bliver fremstillet specielt til dig og dit hus.

Giv os gerne et kald, hvis du har en forespørgsel på et eller flere nye vinduer.