Sidehængte vinduer

Her ser du Net2Kompagniets udvalg af billige, sidehængte vinduer. Alle sidehængte vinduer i fyrretræ fremstilles af nøje udvalgt kernetræ fra skandinaviske fyrretræer. Mahogni Sapele og Træ / alu er selvfølgeligt også muligt.
Her kan du bestille dine sidehængte vinduer i specialmål, uden ekstra omkostninger, og vi tilbyder naturligvis også montering af dygtige fagfolk.

Klik på et af de sidehængte vinduer herunder, og beregn din pris. Vi producerer efter mål, og leverer billige, sidehængte vinduer direkte til dig uden fordyrende mellemled. Hvis du ønsker det, kan du endda foretage bestillingen af dine sidehængte vinduer med det samme, eller vi kan gennemgå og evt. tilrette bestillingen sammen. Sidehængte vinduer fra Net2Kompagniet er naturligvis DVV - godkendte, CE-mærkede, samt 2-ØKO-behandlede.

Udskiftning af sidehængt vindue

Skal du udskifte dine sidehængte vinduer er Net2kompagniet klar med gode råd og vejledning. Uanset det er dit hus, lejlighed, eller sommerhus, sidehængte vinduer er meget enkle klassiske og moderne, stilarten passer stort set overalt. Tit og ofte ser man et sidehængslet vindue kombineret med høje dannebrogsvinduer. Populære 2 fags dannebrogsvindue med 4 oplukkelige rammer skal helst have en højde på 140 cm og opefter ellers stjæler de 4 rammer for meget lys. Er højden under de 140 cm er en god løsning sidehængte, da 2 fags sidehængte kun har 2 oplukkelige rammer og stort lysindfald, designmæssigt klæ’r de hinanden.
Er det den klassiske model man går efter foretrækker de fleste gl dags anwerfere og kroge. Den moderne løsning er mest solgt med paskvil greb eventuelt udstyret med bremse.
Har du brug for at kunne pudse dine vinduer indefra eller på anden måde behov for at kunne vende vinduet kan de produceres med sidevende-beslag, pudsebeslag. Åbner 90 grader indad.
Et sidehængt vindue kan være en rigtig god løsning hvis du har behov for redningsåbning, en løs lodret post som er nem at fjerne gør det til en god løsning. Se nærmere på vores sidehængte vinduer og beregn et tilbud.