Udestuer

Orangerier, udestue, vinterhave, karnapper.


Placering:
Med-Byg, Ny-Byg, Selv-Byg, Færdig byg. Går du med byggeplaner kan Net2kompagniet levere din nye lavenergi elementer, døre vinduer. Placeringen af ny udestue på rette verdenshjørner. Det er meget vigtigt. hvis ikke allervigtigst at man vælger denne rette placering. Tit og ofte bliver nye udestuer koblet på eksisterende helårsbolig hvilket selvfølgelig kan begrænse mulighederne. Med en velplaceret udestue kan udestuen benyttes året rundt hvis dette er formålet. En god placering handler om det rette kombination af lys, varme og udsigt.
Med store glaspartier fra Net2kompagniet kan du i det tidlige forår få stor glæde af din, familiens udestue. Store glasarealer betyder, at husstanden i den spæde forårssol kan nyde udsigten, fuglekvidder, græsset grønnes, blomstringen skaber trivsel og livskvalitet hvad mere kan man forlange. Udestuen bidrager samtidig forår og efterår positivt til jeres energiregnskab når solen sender masser af varme ind gennem jeres panorama energiruder fra Net2kompagniet. Store glasarealer med moderne energiruder fra Net2kompagniet kan blive uudholdelige varme hvis disse vender direkte mod Syd. Der findes soldæmpende glas som kan dispensere for dette. En placering mod øst og vest hvor solens varme udnyttes bedst morgen og aften er i de fleste tilfælde at foretrække hvis mulighederne er der. En placering mod syd kan med fordel udnyttes hvis der er muligheder for hæveskyde, foldedøre løsninger. Den friske luft og naturens skønne lyde flytter med ind.
Havens beplantning, træer og buske kan samtidig have stor indflydelse, husk dette i jeres overvejelser. Hvornår har vi behov for skygge inde og ude. 
Den naturlige skygge flytter ikke lige sig selv. HUSK Udestuen, Orangeriet, Vinterhaven må aldrig stjæle lyset fra din eksisterende bolig, tagkonstruktion, tagplader, ovenlys er en stor del af projektet. Net2kompagniet forhandler ikke tag samt ovenlysvinduer.

Arkitektur:
Udestuer, havestuer, vinterhaver og orangerier Før og NU. I 70’erne og 80’erne byggede man udestuer i stor stil. En lille firkantet kasse med fladt tag klistret på gavlen eller placeret på siden af huset på den naturlige udvendige terrasse. Kassens tid er forbi og tak for det. De senere år er det blevet helt anderledes. Der tages hensyn til det samlede arkitektoniske og visuelle udtryk, tilbygninger med æstetiske, harmoniske og ikke mindst funktionelle skyder op i DK. Net2kompagniet kan levere skræddersyede elementer, vinduer og døre til din restaurering eller nybyg. Varme, lysindfald, udsigt, indeliv kombineret med eftertragtet  udeliv til den moderne familie, hvad enten det er i helårsboligen eller sommerhuset. Når man tegner, planlægger sin nye bygning er det vigtigt at man fra begyndelsen tager højde for den indvendige indretning og møblering.

Materiale                                                                                  
Net2kompagniet tilbyder vinduer, udestue elementer, døre i pvc, komposit, fyrretræ, mahogni og træ/alu. Foldedøre (fyrtræ mahogni) hæveskydedøre (træ,fyr, mahogni træ/alu)
Net2kompagniets pvc, komposit vinduer og døre er til dig/jer der foretrækker en vedligeholdelsesfri bolig. Plastik elementerne findes stort set i alle moderne udadgående typer som træ og træ/alu.
Net2kompagniets Plastvinduer har en særlig egenskab de produceres i stor stil som indadgående dreje kip vinduer. Kipfunktionen kan være en lille detalje men virkelig betydningsfuld. Udluftning ventilation kan laves stort set uden gener. Plast vinduerne største fordel vedligeholdelses fri kan/er måske også største ulempe. Det er stort set umuligt at male overfladen ude og inde. Et senere farveskift med nye moderne farver er ikke muligt.   
Er det malet fyrretræ eller hårdtræ mahogni du/i efterspørger søger. Rene gl. dags trævinduer det naturlige look vi alle kender. Malet  i alle farver. Her vil altid være nogen vedligeholdelse til gengæld har det den store fordel at træ er levende og kan bearbejdes efterfølgende repareres males etc.
Kombinationen træ/alu det mest solgte populære i dagens Danmark. Vedligeholdelses fri udvendig men som plast kan man ikke behandle ændre overfladen udvendig med et acceptabelt resultat. Naturlig varm levende træ indvendig.  
Opvarmet eller uopvarmet. Net2kompagniets døre og vinduer er alle med moderne energiglas og derfor bedst egnet til opvarmede udestuer.   

Tag forslag løsninger: Fladt tag, Tag med envejshældning, Loft til kip plankespær og Gitterspær.
Tagpap – til et fladt tag findes der nok ikke nogen tættere, bedre løsning end tagpap. Der gives op til 15 års garanti på moderne tagpapløsninger. Designmæssigt med dekorative listedækning. Tagpap løsninger kan fint kombineres med ovenlysvinduer og solcelleløsninger med garanti for tæthed. Tagpap er selvfølgelig ikke egnet til boliger hvor man vil have det fulde lysindfald gennem taget. Tagpap anvendes tit og ofte hvor man tilkobler en udestue på eksisterende bygning. Tagpap kan næsten fungere med alle de kendte tagmaterialer vi kender pga dennes anonyme sorte grå farve.    
Tagpap anvendes ofte på garagen og udestuen, hvis du vil undgå at lukke for meget sol og varme ind, og taget skal være robust. Det kan være en sydvendt udestue, hvor solen nemt kan overophede rummet, eller det kan 
Net2kompagniet forhandler ikke tagpapløsninger.
Glastaget  er den dyrere og smukke elegante løsning. Glastag giver maximal lys i udestuen og de tilhørende rum. Der findes forskellige glastags løsninger og her skal man virkelig være varsom. Glas tage er kendt for at blive utætte så et anerkendt firma med flere år på bagen er at foretrække. Net2kompagniet forhandler ikke glas tage.
Termoplader i alverdens afskygninger er den mest benyttede og sikre fornuftige løsning.  Termoplader velegnet til opvarmede boliger, løsningen er ikke så kostbar som glas men et bedre løsning koster mellem 600-700 k pr kvm. Du slipper for kondens og lysindfaldet kan du selv lidt være medbestemmende om da pladerne findes i matte, halvmatte og klare. 
Stålplader og Trapezplader kan kun anvendes i uopvarmede, tilhører kassetiden fra 60 og 70’erne. Net2kompagniet forhandler ej heller disse løsninger.  
Vi håber ovenstående har givet dig et lille indblik i forberedelserne til restaurering, nybyg. Der er mange flere ting ansøgninger, godkendelser, sokkel, etc. Når du bliver klar er vi klar med et godt tilbud til dig.
Vi kan tilbyde Finansiering sammen med SparXpres af din / jeres nye udestue tilbygning.