Billige døre

Kig på vores billige døre og spar penge når du renoverer, bygger nyt eller bare har brug for en hurtig udskiftning.

Døre fra Net2kompagniet hører til blandt de billigste Dvc-DVV godkendte døre i Danmark. Vi tør godt skilte med vore priser, fordi vi ved, at vi kan levere billige døre i en kvalitet, som er mere end svær at matche.

Net2kompagniet stiller krav til vore producenter om godkendelse fra Dvc-DVV. Dette giver os sikkerhed for at vi sælger billige døre, som opfylder kravene under Dansk vindues certificering - Dansk Vindues Verifikation. Du kan læse mere om Dvc-DVV godkendte vinduer under www.dvc-vinduer.dk www.dvv.dk

Net2kompagniet har som målsætning at være blandt de billigste forhandlere af døre i Danmark. Vores målsætning er dog ikke at være den billigste men den udbyder som har den bedste pris på døre.

Det har selvfølgelig nogle omkostninger for vore producenter at skulle leve op til Dvc-DVV kravene. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, overfladebehandling 2 øko etc.

Vi vil være den bedste leverandør du kan forestille dig, når det kommer til billige døre. For at opnå dette har det været nødvendigt at kigge ud over Danmarks grænser. Vi indkøber derfor vore døre i de baltiske lande, men kun på fabrikker som opfylder Dvc-DVV kravene. Altså fabrikker som er under opsyn af Dansk vindues certificering - Dansk Vindues Verifikation. Lønomkostningerne er det centrale punkt når der skal produceres billige døre, uanset om man kan lide det eller ej. Med en moderne maskinpark tilsvarende den danske kan der produceres døre til billigere priser i de Baltiske lande.

Net2kompagniet ApS er et rent handelsselskab og derfor har krisen ikke ramt os så hårdt som nogle af vore konkurrenter. Dette styrker os yderligere i at være blandt de billigste. Når vi snakker billige døre til DK’s bedste priser er det selvfølgelig ikke nok at flytte produktionen udenlandsk. Det har flere af vore kollegaer også gjort - også de lidt dyrere forhandlere af døre. Vi sparer også på markedsføring, som stort set udelukkende foregår online - dér, hvor vores kunder er.

Vores netshop har selvfølgelig sine begrænsninger hvad angår design og udførelse. I butikken kan du bestille stort set alle kendte typer af døre. Vi kan selvfølgelig meget mere, men for at tilbyde den rigtige og bedste pris på døre har vi lavet nogle begrænsninger på vores netbutik. Vi kan i realiteten tilbyde stort set alt indenfor vinduer og døre. Har du specielle design: buede, trekantede, runde etc. kræver det et opkald. Vores koncept gør at vi kan tilbyde dig råd vejledning og inspiration omkring døre som man kun skulle tro, kun de dyre leverandører kan tilbyde. Døre der bidrager positivt til opvarmning af dit hus. Lysindfald og design. Sikring af dit hjem. Priser på døre koster gratis hos Net2kompagniet.

>> Vinduer og døre