Plast/PVC terrassedøre

Plast/PVC terrassedøre vedligeholdelsfri. Smøring af bevægelige dele og almindelig rengøring er selvfølgelig nødvendigt for at bevare funktionalitet samt et smuk ydre. De er brugsvenlige, stabile og har stærk opbygning. Kosmetisk er plastelementer tilpasset den skandinaviske byggestil, som giver flotte, indbydende løsninger på de fleste byggerier. Plastdøre har en tæt, stabil og sikker lukning. Derudover er dørenes hængsler justerbare ved hjælp af en normal unbrakonøgle, hvilket i første omgang gør montagen af døren, og sidenhen den normale justering af dørrammen, til en leg i forhold til døre med traditionelle dørhængsler.

Køb en moderne pvc-terrassedør

Kunne du tænke dig en vedligeholdelsesfri og brugervenlig terrassedør? Så er du havnet på den helt rigtige side. En terrassedør i plast byder på en lang række fordele.

Her får du en stærk og hårdfør terrassedør, som med et minimalistisk udtryk passer flot ind i enhver facade.

Spar ressourcer og nyd godt af plastdørens tætte lukning

Med en plastik-terrassedør fra Net2Kompagniet får du et design, der er tæt og sikkert. På den måde kan du spare på energien. Vores terrassedøre i plast kommer med 3 lukkepunkter fra dørens ramme til karm.

Vær designeren bag din nye terrassedør i plast

Hos Net2Kompagniet tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Her kan du vælge til eller fra helt uden ekstra omkostninger, og du kan skræddersy din nye plastik-terrassedør, så den passer flot ind i din byggestil.

Foretrækker du en dobbelt terrassedør, som giver et flot lysindfald med sit store glasparti? Eller søger du en mere diskret udgang til terrassen, eventuelt fra køkkenet eller bryggerset?

Uanset hvilken type terrassedør i plast du går og drømmer om, kan du finde den her hos Net2Kompagniet - ovenikøbet til en fordelagtig pris.

Billig plastik terrassedør i høj kvalitet

Vi forhandler billige terrassedøre, som udelukkende er produceret af de bedste kvalitetsmaterialer.

Få drømmen om en elegant og praktisk terrassedør opfyldt. Bestil en pvc-terrassedør fra Net2Kompagniet.