Dansk produceret vinduer og døre

Nu også Dansk Producerede Træ, træ / alu vinduer og døre hos Net2kompagniet.dk

Net2kompagniet har valgt at udvide salget af vinduer og døre med Danske Vinduer, vi har i lang tid haft forespørgsler på Dansk producerede vinduer og døre.

Vi bliver enkelte gange fravalgt fordi vore vinduer og døre bliver produceret i Litauen, selvom kvaliteten på vore vinduer og døre fra Litauen er fra øverste hylde.

Materialerne kernetræ, 2 og 3 lags energiglas, hængsler, tætningsbånd, grundbehandling, overfladebehandling er de samme som benyttes i den Danske vinduesproduktion, så her er ingen kvalitetsforskel.

Vore vinduer og døre fra Litauen er DVV godkendte og dermed underlagt samme strikse kvalitetskontrol som Danske producenter, er her hellere ingen forskel.

Vores producent i Lithauen benytter de samme moderne fabrikker som danske fabrikker - Forskellen er den noget billigere arbejdskraft i Litauen.

Vi har forespørgsler hvor betingelsen er, at det skal være Dansk produceret. Vi er derfor kede af, at vi ikke er istand til at imødekomme den enkelte kundes ønske. Vi har ligeledes enkelte professionelle som er meget fokuseret på Dansk kvalitet.

For at øge gennemskueligheden og prissammenligning vil vi fremadrettet oplyse en pris på Danske vinduer og døre i vore tilbud / prisberegner.

De typiske argumenter som vi hører vore kunder som forespørger på Dansk producerede vinduer og døre er

  • Dansk Kvalitet og Design underforstået Høj kvalitet og smukt design.
  • Bevarelse af Danske arbejdspladser. Nærheden til markedet, vi taler samme ”sprog”
  • Skulle der mod forventning opstå en fejl mangel eller reklamation
  • Miljøet den større og større fokus på CO2 udslippet. Vi kommer ikke uden om at vore vinduer og døre produceret i Litauen er på en større og ikke miljøvenlig rejse. Dette har ikke den store betydning i det store billede men alligevel skal det nævnes. Denne transport forsøger vi selvfølgelig at gøre så miljøvenlig som mulig.

Træet er naturligvis fra Bæredygtige certificerede skovbrug hvilket også er tilfældet i vore udenlandske producerede døre og vinduer.

Læs mere herom https://dk.fsc.org/dk-dk