Dansk produceret vinduer og døre

Danskproducerede træ, træ/alu vinduer og døre hos Net2Kompagniet.dk

Net2Kompagniet har valgt at udvide salget af vinduer og døre med danske vinduer, da vi har i lang tid haft forespørgsler på danskproducerede vinduer og døre.

Vi bliver enkelte gange fravalgt, fordi vore vinduer og døre bliver produceret i Litauen - selvom kvaliteten på vore vinduer og døre fra Litauen er fra øverste hylde.

Materialerne kernetræ, 2- og 3-lags energiglas, hængsler, tætningsbånd, grundbehandling, overfladebehandling er de samme som benyttes i den danske produktion, så her er ingen kvalitetsforskel.

Samme høje kvalitet
Vore vinduer og døre fra Litauen er DVV-godkendte, og dermed er de underlagt samme strikse kvalitetskontrol som danske producenter - derfor er her heller ingen forskel.

Vores producent i Lithauen benytter de samme moderne fabrikker som danske fabrikker - forskellen er den noget billigere arbejdskraft i Litauen.

Vi har forespørgsler, hvor betingelsen er, at det skal være danskproduceret. Vi er derfor kede af, at vi ikke er istand til at imødekomme den enkelte kundes ønske. Vi har ligeledes enkelte professionelle, som er meget fokuseret på dansk kvalitet.

For at øge gennemskueligheden og prissammenligning vil vi fremadrettet oplyse en pris på danske vinduer og døre i vore tilbud/prisberegner.

De typiske argumenter som vi hører fra vores kunder, som forespørger på danskproducerede vinduer og døre, er

  • Dansk kvalitet og design - underforstået høj kvalitet og smukt design.
  • Bevarelse af danske arbejdspladser. Nærheden til markedet - altså at vi taler samme ”sprog”
  • Skulle der mod forventning opstå en fejl, mangel eller reklamation
  • Miljøet - den større og større fokus på CO2 udslippet. Vi kommer ikke uden om, at vore vinduer og døre produceret i Litauen er på en større, og ikke miljøvenlig, rejse. Dette har ikke den store betydning i det store billede, men alligevel skal det nævnes. Denne transport forsøger vi selvfølgelig at gøre så miljøvenlig som mulig.

Træet er naturligvis fra bæredygtige certificerede skovbrug, hvilket også er tilfældet for vores døre og vinduer, der er produceret i udlandet.