Døre

Der findes ingen huse uden døre. Døre har vigtige funktioner i ethvert hus, ikke mindst fordi de åbnes og lukkes mange gange i løbet af dagen. Derfor skal de være meget holdbare, og desuden skal de isolere optimalt. Døre til udvendig brug har mange navne som facadedør, hoveddør, yderdør, bagdør, kælderdør, balkondør, terrassedør, stalddør, halvdør og bamse/kylling dør. Vi har et stort udvalg af forskellige typer billige døre i høj kvalitet. Klik på en af dørtyperne nedenfor, og se de forskellige døre, vi kan tilbyde.

Køb ny dør

Alle døre er DVV - DVC-godkendte, hvilket sikrer, at dørene lever op til nutidens energikrav, materialekrav samt at dine døre er konstruktionsmæssigt korrekt udført. Alle døre kan sammenbygges med sideparti efter ønske. Indadgående døre sammenbygget med sideparti (ramme) tillægges kr. 500 ,-. Dobbeltdøre der er indadgående i træ/alu tillægges kr. 1.000,-. Se udvalget herunder og køb døre online.

 

Billige døre

Kig på vores billige døre og spar penge når du renoverer, bygger nyt eller bare har brug for en hurtig udskiftning.

Døre fra Net2Kompagniet hører til blandt de billigste DVC/DVV-godkendte døre i Danmark. Vi tør godt skilte med vores priser, fordi vi ved, at vi kan levere billige døre i en kvalitet, som er mere end svær at matche.

Net2Kompagniet stiller krav til vore producenter om godkendelse fra DVC/DVV. Dette giver os sikkerhed for, at vi sælger billige døre, som opfylder kravene under Dansk Vindues Certificering - Dansk Vindues Verifikation. Du kan læse mere om DVC-godkendte vinduer her, og DVV-godkendte her.

Net2Kompagniet har som målsætning at være blandt de billigste forhandlere af døre i Danmark. Vores målsætning er dog ikke at være den billigste, men den udbyder som har den bedste pris på døre.

Det har selvfølgelig nogle omkostninger for vore producenter at skulle leve op til DVC/DVV-kravene. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, overfladebehandling 2-ØKO etc.

Højeste kvalitet til bedste priser
Vi vil være den bedste leverandør, som du kan forestille dig, når det kommer til billige døre. For at opnå dette har det været nødvendigt at kigge ud over Danmarks grænser. Vi indkøber derfor vores døre i de baltiske lande, men kun på fabrikker som opfylder DVC/DVV kravene. Altså fabrikker som er under opsyn af Dansk Vindues Certificering - Dansk Vindues Verifikation. Lønomkostningerne er det centrale punkt, når der skal produceres billige døre - uanset om man kan lide det eller ej. Med en moderne maskinpark tilsvarende den danske kan der produceres døre til billigere priser i de baltiske lande.

Net2Kompagniet ApS. er et rent handelsselskab, og derfor har krisen ikke ramt os så hårdt som nogle af vore konkurrenter. Dette styrker os yderligere i at være blandt de billigste. Når vi snakker billige døre til Danmarks bedste priser, er det selvfølgelig ikke nok at flytte produktionen til udlandet. Det har flere af vore kollegaer også gjort - også de lidt dyrere forhandlere af døre. Vi sparer også på markedsføring, som stort set udelukkende foregår online -  dér, hvor vores kunder er.

Vores netshop har selvfølgelig sine begrænsninger, hvad angår design og udførelse. I butikken kan du bestille stort set alle kendte typer af døre. Vi kan selvfølgelig meget mere, men for at tilbyde den rigtige og bedste pris på døre har vi lavet nogle begrænsninger på vores netbutik. Vi kan i realiteten tilbyde stort set alt indenfor vinduer og døre. Har du specielle ønsker til design, som eksempelvis buede, trekantede, runde etc., så kræver det et opkald. Vores koncept gør, at vi kan tilbyde dig råd, vejledning og inspiration omkring døre, som man skulle tro, at kun de dyre leverandører kan tilbyde. Det kan være døre, der bidrager positivt til opvarmning af dit hus, ønsker til lysindfald og design, eller sikring af dit hjem. Priser på døre koster ingenting hos Net2Kompagniet.