Vi monterer vinduer og døre af høj kvalitet over hele Nordjylland

Hos Net2kompagniet tilbyder vi montering af vinduer og døre i hele Nordjylland, herunder Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Vendsyssel samt alle mindre nordjyske byer.

Du slipper dermed for alt besvær og kan vide dig sikker på, at monteringen sker lige efter bogen. Vi sørger for, at du kun har én kontaktperson, så formidlingsdelen ikke bliver uoverskuelig og rodet.

Du kan se monteringsprisen på vores hjemmeside ved det enkelte produkt. 

Ønsker du, at vi skal stå for monteringen, skal du blot huske at tilvælge dette ved den endelige bestilling. 

Montering hos os omfatter: 

  • Udtagning af eksisterende vindue/dør - inklusiv bortkørsel og bortskaffelse af affald
  • Montering af nyt vindue/dør inklusiv stopning, udvendig fuge og bagstop. Indvendigt afsluttes med fuge eller ubehandlede lister
  • Ved facadedøre og hæveskydedøre afsluttes yderligere med fejeliste i hårdt træ mod gulv

Vi tilbyder som sagt levering og montering i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Vendsyssel, men også i alle mindre nordjyske byer. 

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art angående vores produkter eller monteringen af disse, er du meget velkommen til at give os et kald på 70 119 120.

Vi forhandler mange forskellige vinduestyper af højeste kvalitet

Hos Net2kompagniet forhandler vi kvalitetsvinduer i alle kendte vinduestyper og i mange forskellige materialer. Du finder blandt andet vinduer af fyrretræ, mahognitræ, aluminium og plast hos os. 

Uanset hvilken vinduestype og hvilket materiale der er tale om, kan vi garantere, at vores vinduer er af højeste kvalitet og ekstremt energieffektive.

Det er vigtigt, at ens vinduer kan modstå al slags vind og vejr, lige fra bidende kulde og sne til sol og varme, og det garanterer vi, at vores vinduer kan.

Husk, at vi leverer og monterer vinduer over hele Nordjylland. Vi kan derfor klare opgaven for dig, uanset om du bor i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Vendssyssel eller en af de andre herlige nordjyske byer. 

Vinduerne skal passe til husets stil

Man skal naturligvis have fokus på kvalitet, når man investerer i vinduer. Det er nemlig vigtigt, at ens vinduer er energieffektive, og at de kan holde i mange år. 

Man bør dog også altid have fokus på æstetik. Det er vigtigt, at vinduerne passer til husets stil. Vores udvalg af vinduestyper er ekstremt stort og mangfoldigt, og vi er derfor sikre på, at du kan finde op til flere vinduer, der æstetisk komplementerer dit hjem smukt og nydeligt, uanset om du bor i et palæ i Hasseris, en ældre lejlighed i Aalborg Vest eller et helt tredje sted i Nordjylland.

Hvis du er lidt på bar bund og i tvivl om, hvilke vinduestyper der vil være smukkest i dit hjem/din lejlighed, er du meget velkommen til at give os et kald for kyndig rådgivning. 

Vi kan træffes på 70 119 120.

Vores vinduer er DVV-godkendte

Samtlige af vores vinduer er DVV-godkendte. Udtrykket ‘DVV-godkendt’ siger sjældent ikke-fagmanden særligt meget. Derfor får du herunder en lille uddybning. 

Det handler i bund og grund om, at certificeringsordningen Dansk Vindues Verifikation (DVV) stiller en lang række krav til den enkelte vinduesproducent samt producentens produkter, der skal højne kvaliteten af produkterne.

En DVV-godkendt producent skal tilmed altid åbne døren for uvildige kontrolbesøg, der sikrer kunderne kvalitetsprodukter. 

Du kan se, om et vindue eller en dør er DVV-godkendt ved at undersøge, hvorvidt produktet er mærket med DVV-logoet. Dette mærkat vil dels oplyse, at produktet er DVV-godkendt, samt hvem producenten er.

Endnu et godt argument for at sikre sig, at ens kommende vinduer er DVV-godkendte er, at sådanne vinduer er omfattet af DVV-garantien, der lyder på hele 5 års totalgaranti. Du er dermed rigtig godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. 

Vores vinduer er ikke blot DVV-godkendte. De er også 2-ØKO-behandlede samt CE-mærkede. Du får derfor vinduer af allerhøjeste kvalitet, hvis du bruger os som din fremtidige vinduesleverandør. 

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, er du meget velkommen til at give os et kald på 70 119 120, så hjælper vi dig hjertens gerne.

Foretrækker du at modtage rådgivning over mail, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald skal du henvende dig på mail@net2kompagniet.dk.