Tænk på miljøet og dit indeklima, når du køber vinduer

Hos Net2Kompagniet tænker vi på miljøet og de fremtidige generationer. Når du sætter nye vinduer eller døre i, så skal det være med god samvittighed overfor miljøet, og med en tryghed i, at der ikke er brugt unødige giftige stoffer, der kan påvirke dit indeklima og skade din familie.

Derfor er alle produkter hos os 2-ØKO-behandlet, hvilket vil sige, at der anvendes mindst 90 procent kernetræ. Det betyder, at træet kun optager ca. 20 procent fugt, hvilket ikke er nok til at træet kan rådne, da den proces først starter ved 30 procent fugt. Den lave optagelse af fugt gør, at træet ikke skal vacuumimprægneres, hvilket mindsker brugen af evt. kemikalier – dette er ikke kun til gavn for miljøet, men også i høj grad for indeklimaet.

Indeklimaet er særdeles vigtigt for vores sundhed og helbred. Et dårligt indeklima, som tidligere nævnt kemikalier fra eksempelvis vinduer kan være skyld i, kan give gener som hovedpine, træthed, svimmelhed, udslæt og irritation i øjne og luftveje.

Ved at vælge produkter der er mærket med 2-ØKO tænker du ikke kun på dig selv og indeklimaet – men også på fremtidige generationer, da miljøet bliver skånet for ekstra belastning.

Kvalitet frem for alt

Udover 2-ØKO-mærket så er vores produkter også både CE- og DVV-mærkede, hvilket betyder, at de produceres med høje krav til kvaliteten, som er udarbejdet af Teknologisk Institut og vinduesindustrien i Danmark. Når et produkt er DVV-mærket sikrer det dig fem års garanti, virksomheden skal de overholde de kvalitetskrav, og endelig skal de åbne døren for uvildige kontrolbesøg flere gange om året.

Udover den danske kvalitetssikring, så garanterer CE-mærket, at vores produkter er i overensstemmelse med alle dets lovkrav og direktiver.

Så hvis du vil være sikker på, at dine nye vinduer er både kvalitetssikret, men også mindsker risikoen for et dårligt indeklima, så er vinduer fra Net2Kompagniet et godt valg.